Marknadsvägen 1

Center Syd , Löddeköpinge
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

289 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg

Nyrenoverad lokal passande för kontor/butik/vård på ett av Löddes bästa lägen!

På ett av Löddes bästa kontorslägen finns det nu möjlighet att hyra detta fräscha kontor/butik/vårdyta på 289 kvm. Lokalen är ljus med en bra blandning av öppna kontorsytor, mötesrum, cellkontor och konferensrum. Utanför finns en trevlig uteplats. Lokalen är helt nyrenoverad med ljusa väggar, ny ledbelysning och fräscht pentry och toaletter. Toaletter är väl tilltagna och lokalen ligger på bottenplan vilket skapar en bra tillgänglighet. Lokalen har flera separata entréer vilket gör att det går att dela upp. Fastighetsägaren är positiv till omomsad verksamhet. 

I närheten finns grannar som Svensk Cater, Granngården, Lidl, Subway, Preem och Dahls hotell. Perfekt pendlingsläge då det är lätt att ta sig ut på motorvägen. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    289 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
Telefonbås
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Preem, Dahls hotell, Lidl, Granngården, Svensk Cater

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns på fastigheten

Närservice:

Lokalen ligger endast ett stenkast från Center Syd som erbjuder restauranger, shopping, caféer etc

Skyltläge:

Mycket bra synlighet

Marknadsvägen 1

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner