Tegelbruksvägen 18

Kristianstad , Kristianstad
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 500 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg

Stor lokal som passar bra för skola alt. kontor!

Fastigheten Mjölet 5 är belägen i norra Kristianstad.

Inom fastigheten ryms lokaler med kontor- och 
skoländamål samt en matsal. Fastigheten har tidigare används som yrkesgymnasium, vilka lämnade Q4 2022. Här finns mycket parkering samt möjlighet att göra om till skolgård.

Lokalen är endast godkänd för gymnasie- eller vuxenutbildning men kan med fördel användas som kontor. Den är uppdelad i två stycken byggnader vilket innebär att det går att hyra en mindre yta om så önskas. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Ytor

  • Total yta:

    2500 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Mjölet 5

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns på fastigheten.

Närservice:

Gångavstånd till livsmedelsbutik, restauranger, caféer.

Tegelbruksvägen 18

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner