Starrbäcksgatan 1

Sundbybergs torg , Sundbyberg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

470 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Flexibel kontorslokal att hyra i Sundbyberg - Blandad planlösning i utmärkt läge!

Letar du efter en kontorslokal som kan erbjuda både stora öppna kontorslandskap och mindre kontorsrum/mötesrum? Då har vi det perfekta alternativet för dig! Vår kontorslokal på 470 kvm ligger på plan 3 i en fastighet i Sundbyberg, bara några minuters promenad från Sundbyberg torg.

Lokalen har en blandad planlösning som passar perfekt för företag med behov av flexibilitet och möjlighet att anpassa sig efter förändringar. Den är utrustad med 4 stycken wc, pentry/kök, vilorum och hiss, vilket gör det lätt för personalen att ha allt de behöver inom räckhåll.

Lokalen har stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus, vilket skapar en ljus och trivsam arbetsmiljö. Den ligger också i en väl underhållen fastighet och är lätt att nå med både bil och kollektivtrafik.

Så om du söker en flexibel kontorslokal i Sundbyberg, då är vår 470 kvm stora lokal perfekt för dig! Det finns parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten för en kostnad på 12.000kr/år. Lokalen har även god service då fastighetsdriften har kontor i huset på plan 1. 

Vänligen kontakta oss idag för mer information eller för att boka en visning!

Ytor

  • Total yta:

    470 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Makaronen 8

Byggår:

1924

Renoveringsår:

2005

Våningsplan:

3

Planlösning:

Lokalen har en blandad planlösning med både öppna kontorslandskap och stängda kontorsrum.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Bil och kollektivtrafik.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Sundbybergs kommun ligger nordväst om Stockholm, granne med Solna och strategiskt beläget fem minuter från Bromma flygplats. I centrum finns alla tänkbara kollektiva kommunikationer, service, restaurangliv, kultur, grönområden och shopping, vilket gjort Sundbyberg till en attraktiv plats för både företag och boende i området.

Företag i närheten:

Lokalfastigheter i Sundbyberg AB, Svea Auto, SATS Sundbyberg Signalfabriken, Thelins konditori, Texas Longhorn, Systembolaget och Pizza Hut Sundbyberg.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten för en kostnad på 12.000kr/år.

Närservice:

Lokalen har närhet till Willys, ICA Supermarket Sundbyberg och Sundbyberg Centrum.

Skyltläge:

Utmärkt skyltläge mot Järnvägsgatan!

Vägbeskrivning:

Lokalen ligger inom 5 minuters promenadavstånd från Duvbo t-bana och 10 minuters promenad från Sundbyberg pendeltågsstation och spårvagnshållplats.

Kommunikationer

Närmsta busshållplats ligger inom 1 minuts promenadavstånd på Fredsgatan. Lokalen ligger inom 5 minuters promenadavstånd från Duvbo t-bana och 10 minuters promenad från Sundbyberg pendeltågsstation och spårvagnshållplats.
Starrbäcksgatan 1

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner