Pulpetgatan 20

Hyllie , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

516 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Hyllie Terrass är kontoret för dig som vill göra ett stort intryck, men lämna ett litet avtryck. Unik lokal på plan 6!

Gör skillnad på jobbet
Hyllie Terrass är utformat för att få människor och företag att bli den bästa och mest hållbara versionen av sig själva. Här jobbar du i ett klimat- och hälsocertifierat kontorshus, där det är enkelt att göra medvetna val som minskar ditt klimatavtryck.

Upplevelsen börjar redan när du kliver in i atriumet, där du möts av en bemannad reception med barista, sköna soffor och loungeytor tillverkade av spillmaterial från vår byggarbetsplats i samarbete med Swedese och möbeldesignern Louise Hederström. 

Den lediga lokalen på plan 6 är utformat för att rymma de flesta arbetsuppgifter. Här finns både platser för fokuserat arbete och sociala ytor. Lokalen är inrett enligt ”Arkitektens val” med naturtoner. Ni får också en egen grönskande terrass i söderläge, där ni kan njuta av utsikten över Öresund. Lokalen är klar att flytta in i redan nu!

Övrig information

Övrigt:

Hyllie Terrass i korthet * Klimat- och hälsocertifierad arbetsplats * Certifieras enligt LEED, WELL & NollCO2 * Möjlighet till egen grön terrass * Gemensam reception, publikt atrium med loungedel samt service i huset * 12 våningar, 14 000 kvm * Inflyttningsklart redan idag * 2 minuter från Hyllie C * Malmös mest hållbara stadsdel * Gröna hyresavtal som hjälper företag att göra hållbara val.

Ytor

  • Total yta:

    516 m2

Ytbeskrivning

Med sin nyskapande arkitektur och utmärkta skyltläge är Hyllie Terrass en byggnad som sticker ut och syns. Hyllie Terrass är precertifierat enligt SGBC:s NollCO2. Målet med certifieringen NollCO2 är att en byggnad ska nå netto-noll klimatpåverkan under sin livstid som är beräknat på 50 år.

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Serverrum
Skyltfönster
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående. Omgående

Utförande

Byggår:

2023

Våningsplan:

6 av 12

Planlösning:

På plan 6 har vi en inflyttningsklar lokal på 516 kvm och med plats för ca 36 arbetsplatser.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Nära yttre ringvägen som leder ut på E20 samt inre ringvägen som leder till centrala Malmö. Utmärkta kommunikationer via tåg, buss och cykelleder.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Granne med Hyllie Terrass finns en grönskande park och i området finns cykel/löparspår, gym samt utegym.

Företag i närheten:

Hyllies hållbara och innovativa profil lockar många globala och nytänkande företag att etablera sig. Här finns goda förutsättningar för företag och människor som vill leva, verka och resa klimatsmart och resurssnålt. Och mängder av naturliga mötesplatser där både människor och idéer kan växa. I Hyllie Terrass sitter idag; AAK, Ahlsell, Skanska, Air Liqiude, Uniper, Riksbyggen och Compass Group som driftar service och restaurang The Garden i huset.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering för bil och cykel finns i huset samt i närliggande parkeringsgarage

Närservice:

I Hyllie finns allt du behöver inom gångavstånd, både under och efter arbetstid. Hotell, arena och mässanläggning. Köpcentrum, restauranger och caféer. Gym, badhus och idrottshall. Grönskande mellanrum, flertalet parker och ett stort rekreationsområde.

Skyltläge:

Utmärkt skyltläge längs tågspår samt av- och påfarter.

Vägbeskrivning:

Hyllie centrum är knutpunkten för kollektivtrafiken i södra Malmö. Från Station Hyllie, tar det bara 12 minuter till Kastrup och 6 minuter till Malmö C. Lokala och regionala bussar stannar till vid Stationstorget.

Kommunikationer

Kommunikationerna i Hyllie är utmärkta och det är enkelt att ta tåg, buss eller cykel. Dessutom finns det flera bilpooler i området.
Pulpetgatan 20