Stora Varvsgatan 11

MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

524 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Stora öppna ytor på våningsplan fem, var med och påverka utformningen!

Nu erbjuds möjligheten att hyra en modern och representativ kontorslokal om ca 520 kvm högt upp i huset med vacker utsikt. Vid huvudentrén ligger utöver en reception även den populära restaurangen Spill! Det centrala läget har alla tänkbara kommunikationer och ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker i anslutning till kontoret. Lokalen är idag utformad med stora öppna arbetsytor men även med mindre samtalsrum och konferensrum. Planlösningen kan tack vare fastighetens flexibilitet anpassas till verksamhetens behov. Kontoret kommer delas av från en större yta på samma plan, hur vill ni sitta?

Ytor

  • Total yta:

    524 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

I närområdet finns ett stort utbud med lunchrestauranger, hotell, konferens, mataffär, butiker, gym och träningsanläggningar. Efter bara någon minuts promenad når man även havet.

Närservice:

Ett stort utbud av service och lunchrestauranger runt om hela fastigheten.

Kommunikationer

Utanför fastigheten går två busslinjer, du kan även promenera till centralstationen på 10minuter. Parkeringshus finns i närheten av fastigheten.
Stora Varvsgatan 11

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor