Harvvägen

Falkenberg/Tröingeberg , Falkenberg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

500 - 1 500 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt
På Falkenbergsmotet/industriområde planeras det uppföras toppmoderna lokaler under 2023 med färdigställande under 2024. Här finns det stora möjligheter för dig som första hyresgäst att anpassa din lokal både i storlek och utförande till en anpassad helhet för just din verksamhet tillsammans med hyresvärden. Effektiv lager/logistik- och kontorsbyggnad på ett utmärkt läge i området med närhet till E6. Lokalytan som är tillgänglig att hyra är ca 1.500 kvm, och kan delas upp efter överenskommelse. Takhöjd ca 7 m, högportar om 4,5 x 4 m. Markområdet kommer att vara inhägnat samt ha en låsbar grind. Välkommen att höra av er för just er verksamhets framtid!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 500 1 500

Utförande

Byggår:

2023

Planlösning:

Lokalerna som uppförs har med förstärkt betongplatta, generös takhöjd till takbalk om 7 m samt portar om 4x4,5 m som går att anpassa. I grundutförande kommer lokalerna vara anpassad för lager och logistik. Som första hyresgäst kan man anpassa med kontor, våtrum, kök mm. Hyra beräknas hamna på ca 7-800kr/kvm beroende på anpassning och hyresavtalets övriga villkor. Det som tillkommer på hyran är moms, drift och del av fastighetsskatt. Större delen av fastigheten är redan uthyrd till etablerade hyresgäster som däckverkstad, biltvätt för stora fordon, grävföretag mfl.

Omgivning

Omgivning/natur:

Falkenbergsmotet ligger i direkt anslutning till E6 och riksväg 154, vilket ger oss ett optimalt läge när din verksamhet är beroende av goda logistikmöjligheter! Områdets detaljplan medger industri, kontor och logistik. En del fastigheter i området ligger med bästa skyltläge för exponering mot E6. Här passerar ca 20 000 fordon dagligen. Falkenberg ligger högt i Svenskt Näringslivs ranking när det kommer till landets bästa företagsklimat. Kommunen har ett engagerat näringsliv som arrangerar näringslivsluncher, en näringslivsdag och gala. Det knyts många kontakter och gemenskapen är stark. Falkenbergs kommun arbetar hela tiden för en ökad samverkan mellan kommun, näringsliv, invånare och intresseorganistaioner. Till kommunens stora företag hör bland andra Sia Glass, Arla, Carlsberg, Essity, 2Entertain och Gekås Ullared. Med en central placering i Halland ligger Falkenberg i en region med stark tillväxt och goda framtidsutsikter. Pendlingen är enkel, både med bil och tåg. Befolkningsutvecklingen är positiv och idag bor här 45.000 invånare, vilket gör kommunen till landets 55:e största. Avstånd: Falkenberg centrum, 4 km. Falkenbergs station 2 km. Göteborg ca 1 timme med bil, Malmö ca 1,5 timmar.

Harvvägen