Stortorget 3

Centrum , MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

180 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Välkommen till Stortorget 3 och detta nyrenoverade kontor!

Nyrenoverat kontor på bästa adress i Malmö, här finns fyra stora kontorsrum, konferensrum, kök/matplats, arkivrum samt 2 toaletter. Kontoret nås antingen via trappa eller hiss. Hela kontorsdelen har en ljud absorberande matta på golvet som bidrar till en härlig miljö. Akustikplattor med integrerad LED-belysning. Varmt välkommen att boka in er på visning.

Ytor

  • Total yta:

    180 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Residenset 2

Våningsplan:

2

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

I närområdet kring Stortorget finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.

Närservice:

Tack vare kontorets perfekta cityläge ger den dig närhet till det mesta. I omgivningen finns kontor och bostäder blandat med service, nöje, restauranger, mysiga parker och goda kommunikationer.

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Triangeln - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 5 minuter Stortorget - 1 minuter Centralstationen - 3 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
Stortorget 3

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor