Bolandsgatan 15 c

Boländerna , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

366 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Representativ kontorslokal i populära Boländerna med närhet till god service och bra kommunikationer!

Representativ kontorslokal i populära Boländerna med närhet till god service och bra kommunikationer! Lokalen är ljus och trivsam med rum i varierande storlek och bra sociala ytor. Välkomnande entré med plats för reception och loungemöbler. Kontakta mäklaren för mer information och visning! Välkommen!

Ytor

  • Total yta:

    366 m2

Utförande

Planlösning:

Kontoret om 366 kvm är rumsindelat med rum i varierande storlek där vissa rum har plats för flera arbetsplatser. Sociala ytor i mitten med rymlig plats för matbord och loungemöbler. Här finns även lokalen pentry. Vid entrén finns plats för louche- vänt del samt två toaletter varav en är handikapsanpassad.

Omgivning

Företag i närheten:

Fastigheten ligger i Boländerna, ett område med flera etablerade butikskedjor såsom MediaMarkt, Biltema, Bauhaus, IKEA samt flertalet matvarubutiker och gallerian Bolandcity. I närområdet finns lunchrestauranger, bank, postombud samt ett stort utbud av butiker och närservice. Fastigheten är försedd med fiberanslutning.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer till och från fastigheten. Busshållplats med förbindelser till och från stadskärnan samt cykelväg ligger inom 100 meter. Det finns även goda anslutningar med bil ut mot Tycho Hedéns väg, E4:ans påfart nås på endast ett par minuter
Bolandsgatan 15 c