Bolandsgatan 15 G

Boländerna , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

233 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Representativ och flexibel kontorslokal i Boländerna

Representativ och flexibel kontorslokal i Boländerna Kontorslokal med öppna ytor som kan anpassas efter din verksamhet. Lokalen har genomgående ljusa fräscha ytor med många fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp i samtliga ytor. Perfekt läge nära E4:ans påfart, samt bra gång- och cykelvägar in till centrum och övriga utbudet i Boländerna och Fyrislund!

Ytor

  • Total yta:

    233 m2

Utförande

Planlösning:

Lokalen består idag av en öppen kontorsyta som rymmer många arbetsplatser, ett kontorsrum, konferens- och samtalsrum, pentry samt två toaletter varav en är handikappanpassad. Vid behov av lager eller förråd finns det att hyra i byggnaden.

Omgivning

Företag i närheten:

Fastigheten ligger i Boländerna, ett område med flera etablerade butikskedjor såsom MediaMarkt, Biltema, Bauhaus, IKEA samt flertalet matvarubutiker och gallerian Bolandcity.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med bussar med förbindelser till och från stadskärnan samt cykelväg ligger inom 100 meter. Det finns även goda anslutningar med bil till och från fastigheten ut mot Tycho Hedéns väg, E4:ans påfart nås på endast ett par minuter.
Bolandsgatan 15 G