Ekonomigatan 2B

Limhamn , LIMHAMN
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

50 - 231 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Prisvärda kontor på bra läge på Limhamn

Kontor om ca 231 kvm beläget på andra våningen på Ekonomigatan på Limhamn för företaget som vill komma åt läget utan att betala för hög hyra. Delningsbar som 50 + 181 kvm. På bottenplan finns även utrymme för omklädning och dusch samt mindre förråd/lager att hyra till om så önskas. För närvarande finns även lager om ca 735 kvm ledigt i fastigheten vid behov. Lokalens ytor fördelar sig över en rumsindelad planlösning med ca 5 stora rum i varierande storlek. Beroende på hur man planerar och möblerar bör man kunna få till ca 12 arbetsplatser. Här finns även bra förråds och förvaringsytor, plats för mötesrum samt pentry med plats för paus. Lokalen har 3 WC. Planlösningen går att förändra i samband med att lokalen renoveras. Läget på Limhamn är utmärkt med all tänkbar service i närheten. Rekreationsområden på Limhamnsfältet, golfbana, badstrand, småbåtshamn, livsmedelsbutik, gym etc. Gamla Limhamns utbud av trevliga lunch- och kvarterskrogar når man på ca 10 minuters promenad. Parkering finns på fastigheten. Obs. Ej hiss. Tillgänglig omgående.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 50 231

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kajan 37

Omgivning

Närservice:

All tänkbar service i närheten.

Kommunikationer

Stadsbuss med busshållplats på Limhamnsvägen, snabb acces till ringvägar via bil. Cykelavstånd (ca 15 min) till Malmö C.
Ekonomigatan 2B

Om Sundsstaden AB

Sundsstaden AB är en fastighetsrådgivare med kontor på Limhamn och med verksamhet inom förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler i hela Öresundsregionen. Vi har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och har över åren förskaffat oss bred och gedigen kunskap kring fastighetsrelaterade frågor som ekonomi, juridik, teknik, byggprojekt och inte minst affärer. Genom proaktivt och lösningsorienterat arbete och med stor passion för fastigheter och företag hjälper vi er och era potentiella kunder och leverantörer att nå fram till varandra. Oavsett om ni står inför att köpa eller sälja en fastighet eller hyra ny lokal för er verksamhet finns vi där och stöttar med expertis genom hela processen.

Sundsstaden AB

Geijersgatan 11

216 18 Limhamn

www.sundsstaden.se

Fler annonser från Sundsstaden AB