Rosenlundsgatan 4

Inom Vallgraven , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

600 - 1 892 m²

Hyra

3 600 /m²/år. Utöver hyran tillkommer Medietillägg 210 kr/m² och år, fastighetsskatt 280 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Tillträde

6-9 månader efter avtal

Beskrivning

  • Kontor

1900 kvm anpassade efter era behov!

På Rosenlundsgatan 4 kan vi erbjuda en modern kontorslösning om ca 1900 kvm som kan anpassas efter er verksamhet. Huset bjuder på en flexibel planlösning där graden av mötesrum, kontorslandskapsytor och enskilda arbetsrum kan anpassas efter hur ert behov ser ut. Vi har flera vägar in till lokalen så det är lätt att arbeta med exempelvis separata kundytor, mm. Huset har ett eget parkeringsgarage i källarplan och flera alternativ finns dessutom i närområdet. Huset har dessutom helt nya ventilationsaggregat som säkerställer gott inomhusklimat. Bifogad ritning är ett förslag på en möjlig planlösning men hör av er för visning så ritar vi in just er verksamhet!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 600 1 892 3 600

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Mötesrum
Parkering
Restaurang
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

6-9 månader efter avtal

Utgångshyra kr/m2/år:

3600

Hyresinformation:

Utöver hyran tillkommer Medietillägg 210 kr/m² och år, fastighetsskatt 280 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Inom Vallgraven 40:14

Våningsplan:

1

Planlösning:

Ca 1900 kvm kontor som kan anpassas efter ny hyresgästs verksamhet. Flexibel planlösning, lätt att ta sig till, flera entréer, parkeringar i närheten.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen precis vid "Feskekörka".

Kommunikationer

Gångavstånd från allmänna kommunikationer vid Järntorget och Grönsakstorget.
Rosenlundsgatan 4

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A, Box 7043

103 86 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier