Strandridaregatan 10

Trelleborg , TRELLEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 200 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Ledig butiksyta om 1200 kvm rätt intill Ica Stormarknad!

Nu erbjuds ljus butikslokal/showroom på i Trelleborg med egen entré. Lokalen ligger i ett expansivt läge med tusentals trafikanter som passerar dagligen, speciellt eftersom Ica Stormarknad är belägen i samma fastighet. Lokalen har ett bra strategiskt läge med besöksparkering direkt utanför lokalen.

Ytor

  • Total yta:

    1200 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och framför allt en mycket trevlig kuststad som ligger cirka 30 km söder om Malmö. Trelleborgs popularitet har under de senaste åren ökat och staden har minst sagt fått ett växande intresse.

Närservice:

Inom bilavstånd finns livsmedelsbutiker, restauranger, handel, service som postombud, bank, vårdcentral, sjukhus, gym, med mera. Ica Maxi Stormarknad ligger även ett stenkast från lokalen.

Kommunikationer

Lokalen är belägen på ett lättillgängligt läge vid infarten via E:6an till Trelleborg och det är även nära till Trelleborgs hamn.
Strandridaregatan 10

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor