Mätarvägen 12A

Brunna , Kungsängen
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 297 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Modern verksamhetslokal med bästa skyltläget med möjlighet till upp till 5000 kvm uppställningsytor i anslutning till lokalen.

Lokalens exponering mot en av Brunnas stora huvudleder gör den lämplig för dig som vill ha hög synlighet för ditt företag och dina produkter och tjänster.  Idag används lokalen som bilhall med tillhörande verkstad och kontor men lokalen sammansättning gör lämplig för många typer av verksamheter. 

Övrig information

Övrigt:

Brunna ligger i Upplands-Bro kommun och är ett modernt och snabbt växande företagsområde. Läget med nära anslutning till E18 och E4 ger snabba distributionsvägar till Stockholm och övriga Mälardalen. Här finns ett blandat utbud av handel, lager/logistik, lätt produktion och bostäder. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med pendeltåg och buss till centrala Stockholm.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 444
Industri & verkstad 300
Butik 553

Ytbeskrivning

Lokalen består av en Butiksyta/ bilhall på 553 kvm med portar och stora glaspartier. På lokalens baksida finns en verkstadsyta på 200 kvm samt en tvätthall på 100kvm. Möjlighet finns även att hyra upp till 5000kvm mark i anslutning till lokalerna.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Biltvätt
Dusch
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
Verkstad
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Örnäs 1:26

Byggår:

2021

Planlösning:

På entréplan med stora glaspartier mot Mätarvägen ligger butiksytan som idag används som bilhall , delar av denna ytan har portar(B:4m H:4,5m) och full takhöjd  (8 meter) . I anslutning till butiksytorna ligger verkstadsytorna som har infart från husets baksida. Kontors- och personalutrymmena finns en trappa upp på entrésolplanet.

Teknisk information

Takhöjd:

5 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Stora rejäla portar som är 4,5 meter höga.

Ventilation:

FTX

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Brunna ligger i Upplands-Bro kommun och är ett modernt och snabbt växande företagsområde. Läget med nära anslutning till E18 och E4 ger snabba distributionsvägar till Stockholm och övriga Mälardalen.

Företag i närheten:

Carglass RA motor Knivsta Motor Brunna Bilcenter Daal Bil AB Fisker Wilhelmssons Bil Bilprovningen Opus Bilprovning Ecoshine Bythjul.com Ica Ramirent

Parkeringsmöjligheter/garage:

Möjlighet finns att hyra parkeringsplatser i direkt anslutning till lokalen

Närservice:

I närområdet finner du två restauranger. Med en kortare biltur når du Kungsängens centrum där du finner ett större utbud av restauranger och annan service.

Skyltläge:

Lokalen har direkt skyltläge mot Brunnas stora genomfartsväg Mätarvägen.

Vägbeskrivning:

Närhet till E4 och E18 gör det lättillgängligt med både lastbil och bil. Du når både Arlanda och Bromma flygplats med bil på bara 30 minuter. Med busshållplats inom gångavstånd är det också enkelt att ta sig till Kungsängens pendeltågsstation

Kommunikationer

Närhet till E4 och E18 gör det lättillgängligt med både lastbil och bil. Du når både Arlanda och Bromma ygplats med bil på bara 30 minuter. Med busshållplats inom gångavstånd är det också enkelt att ta sig till Kungsängens pendeltågsstation.
Mätarvägen 12A