Korta Gatan 7

SOLNA
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

215 m²

Hyra

2 500 kr/m²/år

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Flexibel lokal, bara några steg från tunnelbanan

Välkommen till en ljus och trevlig kontorslokal högt upp i huset. Här finns goda möjligheter att anpassa utformningen både vad gäller planlösning och inredningsdesign. Planskissen ger exempel på en möjlig planlösning och inredningsbilden är en visualisering på hur lokalen skulle kunna se ut efter anpassning. Söker ni något större eller mindre? I huset finns både möjlighet att kombinera flera lokaler eller dela av en större. Hör av dig till oss om du vill diskutera vad som går att göra. Valnöten är en nyrenoverad fastighet precis vid Solna Strands tunnelbanestation. Här finns lokaler som passar både det större och det lite mindre företaget och några som fungerar för tjänsteverksamhet med kundmottagning, exempelvis tandläkare.

Ytor

  • Total yta:

    215 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

2500

Utförande

Våningsplan:

5 av 9

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Med ett kontor i Solna Strand gör du tillvaron enkel för dig. Omgivningarna med Bällstavikens vatten om hörnet och restauranger, fik och gym på gångavstånd gör jobbmiljön både inspirerande och bekväm.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheten har en utomhusparkering med 134 platser och ett varmgarage med 67 platser.

Närservice:

Ett flertal restauranger samt gym och utegym finns i närområdet. Sundybergs centrum ligger på bekvämt promenadavstånd och det finns gott om parkeringsplatser.

Kommunikationer

Solna Strand tunnelbanestation ligger precis intill fastigheten. Ett flertal busslinjer finns i området och pendeltåg når du på tio minuter till fots. Dessutom ligger Bromma flygplats endast cirka fem kilometer från Solna Strand.
Korta Gatan 7

Om Lundbergs Fastigheter

Lundbergs Fastigheter grundades 1944 och har vuxit till en av Sveriges stora privata fastighetsägare, med omkring 180 medarbetare. I dag finns vi i 10 städer och har tre affärsområden: bostad, kontor och handels- och mötesplatser. Lundbergs Fastigheter är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Lundbergs Fastigheter

Hovslagargatan 5 B

104 40 Stockholm

www.lundbergsfastigheter.se

Fler annonser från Lundbergs Fastigheter