Vasagatan 12

Stockholm City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

800 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Nyanpassade lokaler med fantastiskt läge och möljlighet till flexibla villkor samt full service.

Här anpassas ett helt våningsplan med attraktivt läge till en ny hyresgäst, där fullservice ingår och mer flexibla villkor är möjligt. Lokalen är ljus med 3 meter i takhöjd, fönster från golv till tak samt en otrolig utsikt över Riddarfjärden och stadshuset. Attraktivt läge mitt emot centralstationen. Fastigheten har 4 våningar som driftas av Co-workingoperatören iOffice. iOffce tjänster ingår i hyran av den här lokalen. Till det räknas lounge-access, extra mötes- och konferensrum samt ”hotellfrukost” varje dag. Fastigheten har även en stor takterass på 200kvm.

Ytor

  • Total yta:

    800 m2

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Uggleborg 12

Byggår:

1934

Renoveringsår:

1973

Våningsplan:

5

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

I kvarteren runt omkring finns även många hotell som Scandic Continental exempelvis Hotel Nordic Light. Du ett generöst restaurangutbud med exempelvis Luzette, Griffins, Stockholm Fisk, Bistro Bistick.

Närservice:

iOffice i fastigheten erbjuder extra mötes- och konferensrum som komplement och on demand. Även tillgång till deras lounger och hotellfrukost varje dag. Allt ingår i hyran.

Kommunikationer

Tunnelbana, Pendeltåg, Fjärrtåg och Arlanda Express samt flygbussar inom 3 minuters gångavstånd. Perfekt läge för det internationella bolaget och kontoret som många pendlar till.
Vasagatan 12