Olof Palmes gata 11

Stockholm City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

700 - 1 400 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Nyanpassade lokaler med centralt läge och möljlighet till flexibla villkor samt full service.

Här anpassas ett helt våningsplan med attraktivt läge till en ny hyresgäst, där fullservice ingår och mer flexibla villkor är möjligt. Lokalerna blir toppmoderna med synliga installationer och 2,8m takhöjd. Attraktivt läget. Fastigheten har 2 våningar som driftas av Co-workingoperatören iOffice. iOffice tjänster ingår i hyran av den här lokalen. Till det räknas lounge-access, extra mötes- och konferensrum samt ”hotellfrukost” varje dag. Halva våningsplanet (700kvm) är klart för tillträde 1 juni -23. Är man intresserad av hela våningsplanet så är det tillträde 1 sept -23.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 700 1 400

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Svärdfisken 13

Byggår:

1986

Renoveringsår:

2023

Våningsplan:

6

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

I kvarteren runt omkring finns även många hotell som Scandic Haymarket, Deli Hotell mfl. Du har ett generöst restaurangutbud med exempelvis Urban Deli, Hötorgets Kvarterskrog, Hötorgshallen, Spesso, Jacquelines, Indian Streetfood mfl. Runt hörnan har du även Centralbadet.

Närservice:

iOffice i fastigheten erbjuder extra mötes- och konferensrum som komplement och on demand.Även tillgång till deras lounger och hotellfrukost varje dag. Allt ingår i hyran.

Kommunikationer

Tunnelbana och bussar inom 3 minuters gångavstånd. Pendeltåg, Fjärrtåg och Arlanda Express samt flygbussar inom 7 minuters gångavstånd. Perfekt läge för det internationella bolaget och kontoret som många pendlar till.
Olof Palmes gata 11