Djurhagegatan 19

Fosie , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

340 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Flexibel kontorslokal i Fosie.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en imponerande kontorslokal om hela 340 kvm, belägen i den eftertraktade stadsdelen Fosie i Malmö. Det finns även planer på att bygga 1200 kvm nyproducerat lager på fastigheten. Byggprocess startar efter signerande av avtal och beräknas färdigställas på 12-18 månader. 

Ljus, rymlig och inspirerande: Lokalen har enastående ljusinsläpp som skapar en trivsam och produktiv arbetsmiljö. De öppna ytorna ger möjlighet till en flexibel planlösning, perfekt anpassad för dina behov. Här finns gott om plats för att skapa både individuella arbetsstationer och gemensamma mötesplatser. Den moderna och stilrena designen ger en känsla av professionalitet och framåtanda.

Parkeringsmöjligheter som imponerar: Vi förstår vikten av tillgänglighet och bekvämlighet för ditt företag och dess anställda. Den här kontorslokalen erbjuder generösa parkeringsmöjligheter precis utanför dörren. Du behöver inte oroa dig för att spendera värdefull tid på att leta efter parkeringsplatser – här finns tillräckligt med utrymme för alla.

Enkel åtkomst till motorvägar och stadskärnan: Läget är strategiskt placerat med enkel åtkomst till motorvägar och Malmös pulserande stadskärna. Detta gör det smidigt för både anställda och kunder att nå företaget. 

Missa inte chansen att ta din verksamhet till nästa nivå i denna enastående kontorslokal i Fosie, Malmö. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev potentialen själv. Här är möjligheterna oändliga, och vi ser fram emot att vara en del av din framgångssaga.

Välkommen till din nya inspirerande arbetsplats!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    340 m2

Ytbeskrivning

Kontorsyta på första plan.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Serverrum
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Flexibel och anpassningsbar. I dagsläget mestadels cellkontor.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Gröna vyer över intilliggande åkrar.

Företag i närheten:

ADB Safegate AB, Malmö Bilcentrum, Porschecenter, Förenade Bil AB, Fanuc Nordic, Skånemejerier.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Väldigt goda.

Närservice:

Närhet till Jägersro Center

Kommunikationer

Busshållplats finns i nårheten.
Djurhagegatan 19

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner