Sysslomansgatan 8

Främre Luthagen , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

20 m²

Hyra

Tillträde

Flexibelt

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Kontorsrum med ett attraktivt servicepaket

Moderna kontorsrum med ett attraktivt servicepaket. Här hyr ni inte bara ett rum utan här ingår även möbler, skärmar, extra konferensrum samt internet, städning, kaffe, frukt och skrivare. Rummen har varierade ytor mellan 15 - 35 kvm och ligger två trappor upp. Denna lokal finns tillgänglig omgående och det enkelt för er att komma igång med verksamheten då ni har en hyresvärd som finns där för att förbereda och underlätta för er så ni kan fokusera på verksamheten. 

Kontorsrummen ligger med ett härligt läge på Sysslomansgatan bland restauranger och fik. Parkering finns i närområdet samt i husets varmgarage. 

Ytor

  • Total yta:

    20 m2

Ytbeskrivning

Kontorsrum med varierad storlek, ca 15-35 kvm.

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Tillträde:

Flexibelt

I hyran ingår:

Värme, skatt

Dokument

Teknisk information

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Sysslomansgatan 8