Knösvägen 55

Härryda , Härryda
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 m²

Hyra

600 kr/m²/år

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Lokal i närheten av Landvetter/Härryda med mycket goda förbindelser till bland annat Göteborg och Borås. Möjlighet även för att hyra uppställningsyta.

Här finns det goda möjligheter att hyra byggnad och uppställningsyta i direkt anslutning till varandra med goda förbindelser till lokal. 

Byggnaden är uppdelad i flertalet rum med bra yta, så möjligheterna är goda för att husera företag med flera anställda, lagerförvaring och möjligheterna att skapa kontorsrum, mötesrum etc. 

Det finns även möjlighet till att hyra en storre yta bredvid byggnaden som är lämplig för uppställning av maskiner, ställningar, anläggning etc. Det var tidigare en långtidsparkering för Landvetters flygplats med ett bra underlag och mycket utrymme för verksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    200 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående. Flexibelt tillträde

Utgångshyra kr/m2/år:

600

Utförande

Fastighetsbeteckning:

SKÅRTORP 1:41

Antal rum:

8

Planlösning:

Byggnaden är indelad i ett flertal rum och med bekvämligheter så som kök och toalett finns att tillgå. Uteplats finns även på sidan av huset för en kaffepaus i solen. Möjligheterna för lagerförvaring, kontor eller annat som hjälper ert företag framåt är mycket flexibelt. Vi ser gärna att du som väljer att hyra lokalen tar hand om huset medans vi just nu inte har användning för det. Vill du som intressent veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss. Det finns även möjlighet att hyra uppställningsyta i anslutning till byggnaden för dig som bedriver verksamhet där diverse maskiner eller annat behöver platsen.

Teknisk information

Uppvärmning:

Luftvärmepump

Ventilation:

Självdrag

Omgivning

Vägbeskrivning:

Följer du Industrivägen strax norr om Landvetters flygplats ligger denna anläggning, ca 25 min med bil ifrån Göteborg City. Väljer du att åka med kollektivtrafiken så finns goda förbindelser med buss och gångavstånd till lokalen ifrån närmaste busshållsplats efter Härrydavägen.

Knösvägen 55