Norra Vägen 34

Centrum , Halmstad
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

12 - 23 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
Här erbjuds ett eller flera kontorsrum i olika storlekar om 12 - ca 23 kvm i en härlig miljö där det i dag sitter revisorer och redovisningsbyråer, fastigheten är även kallad "revisorhuset" i folkmun. Här ser vi gärna en ny hyresgäst som bedriver samma eller liknande verksamhet. I en kreativ miljö och likasinnade i samma hus borgar för ett bra nätverk. Man hyr sitt rum och har tillgång till alla bekvämligheter som kök, toaletter, större konferrensrum, parkering och besöksparkering. Läget på Norra Vägen är centralt och lätttillgängligt för dig och dina kunder.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 12 23 1 221

Utförande

Planlösning:

Man möts av en välkomnande entré man har gemensamt med övriga hyrestagare i huset. Kontorsrummen är ljusa och trivsamma i storlekarna 12–23 m² där man kan hyra ett eller fler rum, i dag är det fyra lediga kontorsrum som har hyrts av två hyresgäster. Man har tillgång till ett välutrustat kök, konferensrum som man kan nyttja samt övrig yta. I dag är det revisorer och redovisningsbyråer som är hyresgäster, önskemål är att man är i samma eller liknande bransch.

Omgivning

Omgivning/natur:

Med en 700-årig historia finns mycket att säga om Halmstad, staden med sina tre hjärtan. I centrum finner du en vacker stadsmiljö, massor av kultur ett rikt utbud av shopping och res- tauranger samt flertalet rekreationsmiljöer längs med Nissan och parkerna som omgärdar staden, bland andra Norre Katts Park. I staden finner du flertalet hus och miljöer som vittnar om Halmstads historia och staden har satsat mycket på offent- lig utsmyckning. Det finns otaliga stopp som erbjuder något för både kropp och själ.Genom staden går den lokala bussgatan som den ådra som fyl-ler staden med liv - människorna. Härifrån tar man sig lätt ut till alla de områden som omgärdar staden, och till stadens ut-bud av kommersialism, underhållning och puls. Flertalet natt-klubbar, hotell och restauranger bidrar till att staden lever dag som natt.Lilla Torg (där du bl a hittar biografen) och Stora Torg (där du hittar torghandeln), med gågator korsandes däremellan, ger en mängd gågator med utmärkta butikslägen. Det är trevligt att shoppa i Halmstad och du har nära till såväl delikatessbutiker, personliga och unika butiker, stora kedjor, vintage och nytt, samt flertalet caféer, pubar och barer som erbjuder allt från det lilla traditionella till de supermoderna inslagen.Att bo i Halmstads centrum erbjuder naturligtvis allt som har med stadsliv att göra. Du tar dig enkelt hit och bort genom att gå till tågstationen, busscentrum eller genom att ta en buss/ taxi till flygplatsen. Centrum fungerar som ett nav för staden och du är aldrig långt ifrån varken skog eller hav. Här finns plats för allt!

Norra Vägen 34