Luthagsesplanaden 2 A

Luthagen , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

89 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Nu ges möjligheten att bedriva verksamhet i nyproducerade och moderna Lokaler i brf Luthagens Strand.

Nu ges möjligheten att bedriva verksamhet i nyproducerade och moderna Lokaler i brf Luthagens Strand. Denna fantastiska hörnlokal ligger belägen i Främre Luthagen och har ett synligt läge ut mot vältrafikerade Luthagsesplanaden. Denna lokal om 89 kvm har två entréer och flera stora fönsterpartier i två väderstreck. Här är det mycket folk i rörelse som kan gynna er verksamhet. Luthagens Strand är beläget intill Fyrisån som med fina promenadstråk tar er in till centrum på ca 10 minuters promenad och 5 min med cykel. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ytor

  • Total yta:

    89 m2

Utförande

Planlösning:

Hörnlokalen har en yta om ca 89 kvm i öppen planlösning med fönster i två väderstreck och två entréer. Lokalen är utrustad med RWC samt trinettkök. Lokalen kommer vara färdigställd med målade väggar, golv och grundbelysning.

Omgivning

Företag i närheten:

Härifrån är det nära till Uppsala Centrum som kan erbjuda det mesta inom närservice.

Kommunikationer

Härifrån erbjuds goda kommunikationsmöjligheter med bussar som trafikerar Luthagsesplanaden samt gång- och cykelvägar in till centrum och ut till de yttre områdena. Luthagseplanaden tar er till anslutande påfarter till det större lederna kring Uppsala.
Luthagsesplanaden 2 A