Ringvägen 100

Södermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

703 - 7 456 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Representativa lokaler mitt i Skanstull med flexibla avtal och varierande planlösningar

Ljust och luftigt. Yteffektivt. Attraktiva hyresvillkor- välkommen till Ringvägen 100 med reception, café och plats för trevliga möten för kontorshyresgäster och deras kunder. I huset finns fyra gemensamma konferensrum, som rymmer upp till 20 personer var. Ett servicebolag hjälper till med tjänster som reception, catering, bud- och besökshänvisning. I fastigheten finns ett garage med 300 p-platser. Uppgången från Skanstulls tunnelbanestation (grön linje) leder direkt till fastighetens entré. Dusch- och omklädningsrum återfinns i entrén.

Övrig information

Övrigt:

https://www.ringvagen100.se/.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 703 7 456

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Skyltläge
Telefonbås
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Andrahandsavtal fram till 241231, men möjlighet att skriva förstahandsavtal med fastighetsägaren, Skandia.

Tillträde:

Omgående

I hyran ingår:

Värme

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Åkern 16

Byggår:

1915

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Aimo Park driftar garaget om 300 platser.

Närservice:

Södermalm och Skanstull sjuder av myllrande folkliv under både dag- och kvällstid. Och för den som uppskattar natur, utomhusbad, tennis, promenader mm så är det bara ett stenkast ned till Årstaviken. Kontorshusets närmaste grannar är Åhléns samt Clarion Hotel Stockholm. Rakt över gatan ligger Ringens köpcentrum med butiker och restauranger.

Skyltläge:

Fint skyltläge!

Kommunikationer

På några minuters promenad ligger pendeltågstationen Stockholms södra, och vid Gullmarsplan finns tvärbanan. Cykelvägar i alla vädersträck går förbi adressen och det finns många cykelställ i direkt anslutning till fastigheten. Läget invid Söderleden gör det också enkelt att ta sig hit med bil.
Ringvägen 100