Entrévägen 8

Danderyd , Danderyd
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

658 m²

Hyra

5 320 kr/m²/år

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

PLANLÖSNING:

Här finns flera olika lokaler i varierad storlek och utförande att hyra! Kontakta uthyrare Sanna Svedenberg för att specificera ert behov så återkopplar hon med ett lokalförslag.

Övrig information

Övrigt:

Att hyra av Locum Vi ser fram emot att ha dig som hyresgäst. Locum förvaltar, bygger och utvecklar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer. Vi bedriver förvaltningen av våra vårdfastigheter systematiskt med en väl fungerande skötsel och drift som bas. Tillsammans med våra driftentreprenörer på sjukhusen arbetar vi varje dag för att se till att värme, vatten, el, medicinska gaser och ventilation fungerar som det ska. Ett sjukhus är en komplex fastighet. Här finns många tekniska system som måste fungera dygnet runt, året runt för att den livsviktiga vården ska kunna bedrivas.

Ytor

  • Total yta:

    658 m2

Ytbeskrivning

Byggnad: By 39 Plan 2

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

5320

Utförande

Planlösning:

Lokalen är nyrenoverad och passar bra till administrativ verksamhet och utbildning. Det finns flera mötesrum och ytor och rum för kontorsplatser samt trevligt personalkök. Adressen ligger i områdets södra del nära busstorg, tunnelbana och personalparkering.

Omgivning

Vägbeskrivning:

Det är enkelt att ta sig till området. Tunnelbanans röda linje stannar vid Danderyds sjukhus, många busslinjer går hit, E18 går precis förbi och dessutom finns det goda möjligheter för att ta sig till sjukhusområdet på cykel. Det finns en Pressbyrå i samma hus som lokalen och en av områdets lunchrestauranger ligger nära.

Entrévägen 8