Idögatan 55

Östra Malmskogen , Linköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

288 - 720 m²

Hyra

1 100 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Nyproducerade lokaler i Östra Malmskogen

Nyproducerad fastighet för industri, lager och produktion. Lokalerna kan anpassas efter behov och önskemål mellan 288 - 720 kvm. Önskas större ytor går det att bygga på lokalen upp till 1100 kvm. Nu finns chansen att etablera er verksamhet i nyproducerade moderna lokaler. Lokalen är totalt på 720 kvm men går att dela upp från 288 kvm och ligger i ett mycket bra läge i Östra Malmskogen med bl.a. närhet till flera stora logistikpartners. Var med och anpassa lokalerna efter dina behov och önskemål. Med ca 5,5 m i takhöjd finns möjlighet till stor flexibilitet med bland annat entresolplan för kontor och personalutrymme eller utvidgat lager och förvaringsyta. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta mig för mer information eller om ni vill boka in en tid för visning av lokalen.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 288 720 1 100

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1100

Omgivning

Omgivning/natur:

Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg från adressen. Företagen i området är verksamma inom branscherna Bilverkstäder, Bilförsäljning, Partihandel, Bilplåt- & Billackeringsverkstäder, Bygg- & Anläggningsarbeten och Bilvård.

Företag i närheten:

Närmaste matställen är Max Hamburgare, Dung Kök, och Torvinge Café & Restaurang. För boende finns The Box Hotell och närmsta affär är Hemköp i Tallboda.

Kommunikationer

4 min till E4:an | 10 min promenad till närmsta busshållplats | 8 min till Linköping City Airport | 9 min till Linköping centralstation och innerstad | 25 min till Norrköping
Idögatan 55