Pirgatan 6

Östra Piren , Karlshamn
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 350 m²

Hyra

Kompletta avtal: inkluderar värme, el, drift, kyla, fastighetsskatt, avfallshantering, städning.

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Nybyggt med inflyttning mars 2024. Toppmoderna kontorslokaler med utsikt över skärgården och havet. Möjlighet att påverka planlösningen

Sista lediga lokalen i huset!

Här finns några av Blekinges mest unika och nytänkande kontorslokaler. Längst ut vid havet på Östra Piren i Karlshamn intill strandpromenaden och inloppet. En nybyggnation på fyra våningar med en helt unik arkitektur som direkt tar in skärgården utanför fönstret. 15 minuters promenad eller 5 minuter med buss från Karlshamns tågstation.

På Östra Piren i de befintliga byggnaderna är det idag fullt uthyrt och här verkar ett 40-tal företag idag. Den nya byggnaden på totalt 10 000 kvm inrymmer inte bara toppmoderna kontor utan även en restaurang i bottenplan med uteservering direkt vid havskanten. En Skybar med 360 graders panoramautsikt, biograf med två salonger, konsertsal utrustad med LED-skärm och 320 sittplatser. 

Här finns alla möjligheter att vara med och påverka en planlösning som passar för just din verksamhet. Stort fokus på gemensamma ytor och funktioner för att uppmuntra till spontana möten och samverkan. Flera olika storlekar på konferensrum med teknisk utrustning kommer att vara bokningsbara för hyresgäster på Piren. Entrétornets toppvåningar, som också kommer att vara bokningsbara, har 360 graders vy över staden, skärgården och havet där glastaket även visar upp stjärnhimmeln. Allra högst upp på taket finns takterasserna med en inspirerande miljö och hisnande utsikt.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 350

Ytbeskrivning

Sista lediga lokalen i huset! Här finns några av Blekinges mest unika och nytänkande kontorslokaler. Längst ut vid havet på Östra Piren i Karlshamn intill strandpromenaden och inloppet. En nybyggnation på fyra våningar med en helt unik arkitektur som direkt tar in skärgården utanför fönstret. 15 minuters promenad eller 5 minuter med buss från Karlshamns tågstation. Östra Pirens befintliga byggnader är idag fullt uthyrda och här verkar ett 40-tal företag. Den nya byggnaden på totalt 10 000 kvm inrymmer inte bara toppmoderna kontor utan även en restaurang i bottenplan med uteservering direkt vid havskanten. En Skybar med 360 graders panoramautsikt, biograf med två salonger, konsertsal utrustad med LED-skärm och 320 sittplatser. Välkommen att boka in en rundvandring på bygget för att se den sista lediga lokalen. Inflyttning är planerad till mars 2024.

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lasthiss
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

Omgående. Nybyggnation pågår

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Kompletta avtal: inkluderar värme, el, drift, kyla, fastighetsskatt, avfallshantering, städning.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Emigranten 1

Byggår:

2023

Planlösning:

Här finns alla möjligheter att vara med och påverka en planlösning som passar för just din verksamhet. Stort fokus på gemensamma ytor och funktioner för att uppmuntra till spontana möten och samverkan. Flera olika storlekar på konferensrum med teknisk utrustning kommer att vara bokningsbara för hyresgäster på Piren. I byggnaden finns en biograf med två salonger med världsunik bild- och ljudteknik, en konsertsal för 320 personer. Entrétornets toppvåningar, som också kommer att vara bokningsbara, har 360 graders vy över staden, skärgården och havet där glastaket även visar upp stjärnhimmeln. Allra högst upp på taket finns takterasserna med en inspirerande miljö och hisnande utsikt.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

En nytänkande arbetsplats på centralt läge i staden med strandpromenad och badbrygga direkt utanför dörren. Här finns småbåtshamn i en pittoresk skärgård, grönområden och runt hörnet har du det prisbelönta Kallbadhuset. Centrum, torget och shoppingstråk når du på 5 minuters promenad.

Företag i närheten:

På Östra Piren befinner du dig "mitt i smeten". På området huserar redan idag ett 40-tal företag. Dessutom finns Blekinge tekniska högskola samt NetPort Sciencepark här på Piren. Hyresgästerna är allt från internationella koncerner till startups, egenföretagare och distansarbetare. Hyresgäster som tecknat sig för inflyttning i den nya byggnaden är bl a banker, kapitalförvaltare, reklambyrå, konsultbolag. Vill du bygga nätverk och vara med där det händer, är detta rätt plats. Du kan få inspiration i nytänkande mötesrum, ta del av gemensam service och har närhet till hav och fantastisk restaurangmat.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Inom 500 meter finns över 400 st parkeringsplatser tillgängliga

Närservice:

Med nybyggnation och expansion växer en helt ny vital stadsdel fram. Ta kajaken till jobbet på morgonen, gå på bio efter jobbet, klippa dig på lunchen, ät god mat i den nya restaurangen Italii. Vill du hellre ta ett dopp i det blå på lunchen? Eller njuta av havsutsikten från takterassen? Träffa affärsbekanta eller polarna i Skybaren eller boka upp ett av de toppmoderna konferensrummen? Hyra någon av eventvåningarna för festligheter eller styrelsemöte? Östra Piren - Karlshamns bästa läge!

Vägbeskrivning:

Centralt i Karlshamn, intill strandpromenaden och havet. Ett par minuters bilfärd från E22 med avfart 51 och 52. 15 minuters promenad eller 5 minuter med buss från Karlshamns tågstation.

Kommunikationer

15 minuters promenad eller 5 minuter med buss från Karlshamns tågstation. 1 timmes flyg till Stockholm och 2 timmar direkttåg till Köpenhamn. 5 flyplatser inom 2 timmar (Ronneby flygplats 25 minuter)
Pirgatan 6