Fridhemsgatan 2-4

City , ÖREBRO
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

337 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal att trivas i!

Letar ni nya lokaler med ett centralt men också ett naturnära läge perfekt för lunchpromenaderna? Då kanske denna trivsamma lokal kan passa just er verksamhet. Läget är perfekt med bara ett stenkast från Södra station, lokaltrafik och några minuters promenad upp till Örebros City. Lokalen erbjuder er en bra planlösning med både öppna ytor, rymliga konferensrum och egna kontorsrum för er som vill ha en bra mix på ert kontor. På innergården finns möjligheten att parkera både bil och cykel och er som vill ha träning nära arbetet så finns ett fint utegym på andra sidan Svartån att nyttja! Fastigheten var från början en skofabrik, Örnen. Vilket har gett fastigheten sin unika karaktär med industrikänsla och spröjsade fönster. I huset sitter en härlig blandning av olika företag, kanske hittar ni en eller flera nya samarbetspartner i fastigheten. Välkomna att boka visning!

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten var från början i skofabrik, skofabriken Örnen.

Ytor

  • Total yta:

    337 m2

Utförande

Våningsplan:

3

Planlösning:

Lokalen erbjuder er en bra planlösning med både öppna ytor, rymliga konferensrum och egna kontorsrum för er som vill ha en bra mix på ert kontor.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Lugnt och skönt område med direkt närhet till Svartån. Gångavtsånd till dom centrala delarna av Örebro city.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Reserverade p-platser med motorvärmare. Garageplatser.

Närservice:

Gångavstånd till ett flertal restauranger.

Kommunikationer

200 meter till stadsbuss. Närhet till Södra station, ca 300 meter.
Fridhemsgatan 2-4

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum