Kyllaredsvägen Kronäng 8

Brämhult , Brämhult
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

77 m²

Pris

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Investera i ett friköpt och modernt industrigarage i Brämhult. Garaget har en takhöjd på hela 9.5 meter och här finns ett entresolplan som tillval.

Investera i ett modernt industrigarage i Brämhult. Här kan du påverka byggnationen efter dina behov. Garaget har en takhöjd på hela 9.5 meter och här finns ett entresolplan som tillval. Varför inte inreda ett kontor på den ytan och ha verkstadsdelen på entréplan? 

Planerad byggstart under 2024 med färdigställande ca 6 månader efter byggstart.

En friköpt fastighet och enhet ger dig en långsiktig investering med lägre månadskostnad, ägande och kontroll. Du behöver inte oroa dig för hyreshöjningar eller andra ägares beslut som kan påverka din verksamhet. Med friköpt äger du också en större frihet att skräddarsy utrymmet helt efter dina behov - skapa ett arbetsutrymme, inklusive kontor, lager eller annat, allt under samma tak. Med friköpt finns också möjligheten till att investera och hyra ut enheten. 

Detaljplanering av området pågår vilket innebär en utveckling av området på sikt. Passa på att vara tidigt ute i en växande del av staden. 

Tomten/fastigheten säljs separat tillsammans med ett entreprenadkontrakt för uppförande av verksamhetslokalen via Boråshem AB. Stämpelskatt betalas således endast på tomtköpet. Det totala priset på köpet är således uppdelat genom ett tomtköp och ett entreprenadkontrakt för byggnation. 

Fastigheterna ingår i en gemensam samfällighetsförening. Denna förening hanterar och bekostar alla gemensamma åtaganden såsom kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Varmlager 1 77
Tomtarea 77

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Garage (kall)
Garage (varm)
Kök/pentry
Kundparkering
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Verkstad
WC
RWC

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Brämhult 1:26

Teknisk information

Byggår: 2024

Grund: Betong

Fasad: Plåt

Takhöjd: 9,5

Omgivning

Vägbeskrivning:

Från Borås väg 40 mot Ulricehamn, tag av Kyllaredsmotet, vänster i rondellen mot Brämhults industriområde. Tag sedan vänster direkt efter Kyllaredshallen mot Sörbo. Fastigheten ligger på vänster sida efter ca 1.8 km.

Kyllaredsvägen Kronäng 8