Gårdeby Skola 1

Gårdeby , Söderköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

480 m²

Pris

2 000 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Övrigt
Vid Gårdeby kyrka finns denna fastighet som tidigare använts för skolverksamhet. Totalt ca 480 kvm lokalyta som är fördelat på ett stort antal klassrum, skolkök, personalutrymmen, förråd, toaletter och duschar m.m. Ny bergvärmeanläggning installerad hösten 2023. Tomtareal om 13 963 kvm. Fastigheten är tomställd och fritt för nya köpare att ta över. Någon detaljplan för fastigheten finns inte. Fastigheten skulle kunna nyttjas som den är alternativt byggas om och användas för andra ändamål. Försäljning sker på uppdrag av Söderköpings kommun. Visning sker söndag 14 januari efter överenskommelse.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Varmlager 1 480
Tomtarea 13 963

Ekonomi

Driftskostnad:

105 300 kr/år

Pris:

2 000 000 kr

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gårdeby-Össby 6:1

Teknisk information

Byggnad: Skolbyggnad

Byggår: 0

Beskrivning: Skolbyggnad fördelat enligt följande: ENTRÉPLAN: Entréplan med stengolv. Kontor med laminatgolv. Korridor med plastmatta som går till respektive klassrum. Toaletter och tvättställ. Klassrum som används som gymnastiksal och med eget ventilationsaggregat. Klassrum med plastmatta. Klassrum med plastmatta. Klassrum med plastmatta med separat dörr och samt avdelat med ytterligare rum. Rum med laminatgolv. "HÖGBYGGDA" DELEN: ÖVRE PLAN Trappa upp från entréplan finns Större rum med plastmatta, f.d församlingslokal när kyrkan nyttade denna del av byggnaden. Rum med plastmatta. Personalrum med köksinredning, kyl/frys, spis och diskmaskin. Toalett och tvättställ. UNDERVÅNING I SUTTERÄNG. Separat entré. Äldre duschrum, toalett och tvättställ. Ett mindre rum/förråd. Kök med matsal. Separat dörr för varuintag. Fettavskiljare finns. Toalett och tvättställ. KÄLLARE: Utrymme för vattenanläggningen. "Tvättstuga". Äldre duschar och bastu. Rum som nyttjats för träslöjdsrum. Separat entré ut till gården. Ett stort apparatrum för ny bergvärmeanläggning från 2023, Nibe. 3 nya borrhål (200 meter per hål). Fettavskiljare för köket är även placerad här.

Grund: Betongplatta/källare

Stomme: Murverk och trä

Bjälklag: Betong

Fasad: Puts

Tak: Betongpannor

Fönstertyp: 2-glas

Ventilation: Självdrag och mekanisk frånlufts ventilation (nästa besiktni

Vatten/avlopp: Gemensamt vatten via borrad brunn som ligger på grannfastighet (nyttjanderättsavtal föreligger och löper ut nästa höst med möjlighet till förlängning efter samtal med ägare till marken där hålet finns). Avlopp till egen avloppsanläggning. WSB Clean (

Uppvärmning: Vattenburen värme. Bergvärmeanläggning hösten 2023

Gårdeby Skola 1