Lybecksvägen 4

Ringarum , Ringarum
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 358 m²

Pris

3 500 000 kr

Tillträde

Efter ök

Beskrivning

  • Kontor
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Större industrifastighet i Ringarum med potential

Fastigheten är idag delvis uthyrd och har inrymt hemtjänsten och fastighetsskötsel från Valdemarsviks kommuns sida. Det finns ett flertal byggnader i olika skick och storlekar med möjlighet till verkstad, kontor och lager. Det finns även en stomme till ett lagringstält (tältduken är trasig) samt en ladugårdsbyggnad som är uthyrt som lager idag. Hyresintäkten på nuvarande hyresgäster är 150 000 kr/år. Nuvarande ägare har inte arbetat med någon aktiv förvaltning eller uthyrning utan har haft fastigheten till stor del för eget bruk senaste åren. Det finns således stor potential för den som vill ha egen verksamhet på fastigheten alternativt för den som vill ha en förvaltningsfastighet.

 

Nuvarande hyresavtal, däribland den kända ”Grålleklubben” övergår till den nya ägaren.

Säljaren förbehåller sig rätten att välja bland de anbud som inkommer. En beskrivning av vad spekulanten har för ändamål med förvärvet samt erfarenheter av liknande projekt ska inlämnas i samband med eventuella bud.

Övrig information

Övrigt:

Markundersökningar har genomförts i samband med att nuvarande ägare förvärvade fastigheten och finns att tillgå under bilagor. Fastigheten kommer säljas i befintligt skick och den spekulant säljaren väljer att gå vidare med kommer ges möjlighet till en teknisk undersökning av fastigheten. Priset är baserat på det skick byggnaderna är i vid försäljningstillfället och någon större renovering har inte skedd under de senaste åren.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Kallager 1 400
Varmlager 4 595
Industri 2 363
Tomtarea 24 097

Ytbeskrivning

Ytorna är ej uppmätta och kan där av varje något. Köparen uppmanas att göra en egen uppmätning om man vill veta exakta ytorna på respektive hyreskontrakt/lokal.

Ekonomi

Taxeringsvärde:

1 085 000 kr

Tillträde:

Efter ök

Pris:

3 500 000 kr

Prisinformation:

Eller högstbjudande

Hyresintäkter:

150 980 kr/år

Utförande

Fastighetsbeteckning:

TOLSUM 1:49

Teknisk information

Byggår: 1965

Stomme: Tegel/stål/trä

Fasad: Plåt/trä/betong

Ventilation: Självdrag

Vatten/avlopp: Kommunalt VA

Uppvärmning: Olja/el

Nåbar via: E22:an

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheten har gott om parkerings- och uppställningsytor.

Närservice:

Matöppet.

Kommunikationer

Goda förbindelser via E22:an som ligger någon kilometer från fastigheten. Bussförbindelse finns via Östgötatrafiken linjerna nr. 460 och 46
Lybecksvägen 4