Blomsterbutik i Örnsköldsvik

Örnsköldsvik
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

6 000 000 kr

Begärt pris

Bransch

Butik

Beskrivning

  • Butik

Blomsterbutik med trädgårdsinriktning i Örnsköldsvik.

Detta är en mycket väletablerad blomsterbutik på bra läge. En butik med blommor och inredning för alla tillfällen. Butiken utför även trädgårdstjänster och försäljning av trädgårdsväxter. Trädgård och företagsförsäljning står nu för ca 50 % av intäkterna vilket ger en bra stabilitet för verksamheten. Verksamheten bedrivs i hyrda, ändamålsenliga lokaler med maskinpark som klarar fortsatt tillväxt. Verksamheten är ansluten till Interflora vilket innebär att butiken kan skicka blommor i hela världen och leverera blommor till dörren till både privatpersoner och företag. Blommogram ger en extra försäljning till verksamheten på ca 280 000 exkl. moms.

Bolaget har en omsättning på ca 6 Mkr och drivs med lönsamhet. Säljaren ser fortsatta tillväxtmöjligheter och söker en köpare som kan utveckla företaget vidare till nästa nivå.

Försäljningen är planerad som en aktieöverlåtelse. Säljaren stannar gärna kvar i verksamheten för att säkerställa ett bra övertagande vid behov.

Ytterligare information och prospekt lämnas efter undertecknande av sekretessförbindelse.

Övrig information

Övrigt:

Detta är en mycket inarbetad och välorganiserad blomsterbutik. Har man kunskap om trädgård, växter och det floristiska arbetet och vill komma in i blomsterbranschen, så är denna butik perfekt. Med engagemang och tid, finns det även goda utvecklingsmöjligheter.

Ekonomi

Antal anställda:

4

Omsättning:

6 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Butik

Startår:

2011

Verksamhet:

En butik med blommor och inredning för alla tillfällen. Butiken utför även trädgårdstjänster och försäljning av trädgårdsväxter. Trädgård och företagsförsäljning står nu för ca 50 % av intäkterna vilket ger en bra stabilitet för verksamheten. Verksamheten bedrivs i hyrda, ändamålsenliga lokaler med maskinpark som klarar fortsatt tillväxt. Verksamheten är ansluten till Interflora vilket innebär att butiken kan skicka blommor i hela världen och leverera blommor till dörren till både privatpersoner och företag.