Bergslagsvägen 7

Fagersta , Fagersta
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

625 m²

Pris

1 450 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Övrigt
Nu finns det chans att återuppliva Fagerstas nöjesliv med både restaurangverksamhet och nattklubb. Denna plats har en historik av att vara en populär destination för nattliv och god mat. Genom att bevara och bygga vidare på det tidigare ryktet kan du snabbt dra till dig en lojal kundbas och återuppliva nattlivet och en plats för människorna att mötas på igen. Lokalen har en bra layout med generösa ytor som ger dig möjlighet att skapa en bra atmosfär för restaurang, nattklubb eller annan verksamhet. Missa inte detta tillfälle att få fart på utelivet i Fagersta.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Butik 2 625

Ekonomi

Taxeringsvärde:

1 628 000 kr

Driftskostnad:

184 733 kr/år

Pris:

1 450 000 kr

Teknisk information

Byggnad: 1

Byggnadstyp: Hyreshuslokal

Byggår: 1929

Byggnad: Bygganden

Byggnadstyp: Övrig

Byggår: 1929

Beskrivning: Entréplan är om personalutrymme, tvättstuga och toalett. Köksavdelning med diskrum. Serveringsdel med bar. Två större gästtoaletter. Nedervåningen har danslokal och bardel, toaletter och förvaringsutrymmen. Uppvärmning, kylning och ventilation Fjärrvärme med FTX-system. Vatten och avloppstyp Kommunalt vatten och avlopp

Bergslagsvägen 7

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vårt syfte är att skapa ett hållbart boendeliv för många människor. I över 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2023 förmedlade vi 20 000 bostäder till ett värde av ca 51 miljarder kronor. Koncernen består i dag av Svensk Fastighetsförmedling, Ordna Bolån och HouseID.

Svensk Fastighetsförmedling

Centrumvägen 2

737 40 FAGERSTA

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling