Sjöstugevägen 1

Borgholm , Borgholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

101 m²

Pris

1 750 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Övrigt
Tillfälle för sommarrörelse på ett bra läge! Här intill badet och Borgholms nya brygga öppnar sig nu en möjlighet att förvärva egen fastighet med välbyggt hus för glasskiosk, restaurang eller liknande. Har du idéerna och suget att utveckla en bra rörelse så kontakta ansvarig mäklare för mer info och vidare diskussion!

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Butik 1 101
Tomtarea 508

Ekonomi

Taxeringsvärde:

324 000 kr

Pris:

1 750 000 kr

Teknisk information

Byggnad: 1

Byggnadstyp: Hyreshuslokal

Byggnad: Glasskiosk

Byggnadstyp: Övrig

Byggår: 1993

Beskrivning: 1-plansbyggnad med kök, matplatser inomhus och på terrass under tak, förråd, personalutrymmen. På östra kortsidan finns två offentliga wc med ingång utifrån och tillgängliga för allmänheten under öppethållande. Uppvärmning, kylning och ventilation Direktverkande el + luft-/luftvärmepump. Vatten och avloppstyp Kommunalt V/A.

Sjöstugevägen 1

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vårt syfte är att skapa ett hållbart boendeliv för många människor. I över 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2023 förmedlade vi 20 000 bostäder till ett värde av ca 51 miljarder kronor. Koncernen består i dag av Svensk Fastighetsförmedling, Ordna Bolån och HouseID.

Svensk Fastighetsförmedling

Larmgatan 28

391 32 KALMAR

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling