Krysshammarvägen 46

Solna , Solna
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

999 000 kr

Bransch

Övrigt

Beskrivning

  • Övrigt

En imponerande och välskött lokal i SOLNA, Stockholm, erbjuder nu en möjlighet till överlämning till den rätta ägaren.

• Bransch: Bilvård / Rekond / Solfilm

• Plats: Solna

• Yta: 156 kvm plus cirka 10- 13 parkeringsplatser

•  Godkänd Oljeavskiljare finns

• Hyra: 32 800 kr + moms

• Pris: 999 000 kr

• Omsättning: 2 -2.2 MKR + Moms

Lokalen är fullt fungerande och utrustad med 2 biltvättplatser, samt 1 plats för rekond/polering/solfilmsapplicering. Här finns även kontorsutrymmen och ett kök/pentry. Den totala ytan uppgår till 156 kvm och inkluderar en tvätthall med port, stora fönster och effektiv belysning. Alla inventarier, den pågående verksamheten och platsen säljs tillsammans. Detta är en optimal position och hela verksamheten är online, vilket innebär att den praktiskt taget sköter sig själv. De flesta inventarier är nyligen inköpta eller mindre än ett år gamla.

Vi ber vänligen om att du inte gör några besök eller kontaktar personalen på platsen utan att först kontakta oss. Vänligen ring eller mejla oss så kan vi arrangera en lämplig tid för att diskutera denna fantastiska möjlighet.

Övrig information

Övrigt:

Bilvårdsanläggningen är fördelaktigt positionerad på en strategisk plats med generöst tilltagen, öppen mark och rikligt med parkeringsplatser. Att hitta en sådan central och välplacerad plats i Stockholm och Solna är en utmaning i sig. Lokaliteten har lockat en varierad kundkrets, inklusive både privatpersoner och företagskunder. Anläggningen är självgående, understödd av kvalificerad personal och ett effektivt online bokningssystem. Anläggningen har dessutom funnits i cirka 10 år och väldigt välkänd både i det lokala området och även utanför Solna. Den optimerade kombinationen av geografisk position, tillgänglig infrastruktur och beprövad kundservice gör denna bilvårdsanläggning till en framstående destination för såväl privatpersoner som företag. Vi välkomnar er att utforska och dra nytta av de fördelar som denna exceptionella plats har att erbjuda.

Ekonomi

Pris:

999 000 kr

Utförande

Bransch:

Övrigt

Antal kunder:

3400

Utrustning som medföljer:

All utrustning, verktyg och maskiner ingår. Inget är på leasing/avbetalning - Allt är betalt & klart.

Verksamhet:

Vi är dedikerade till att sätta kunden i centrum av allt vi gör, med målet att erbjuda tjänster på ett smidigt, effektivt och moderniserat sätt. Hos oss står kundnöjdhet i fokus, och vi strävar ständigt efter att hitta skräddarsydda lösningar som gynnar våra kunder på bästa möjliga sätt. Vårt omfattande tjänsteutbud omfattar expertis inom bilförsäljning, tvätt & rekond, solfilmsinstallation och foliering. Genom att kombinera våra kunders behov med vår passion för service och kvalitet, strävar vi efter att skapa en heltäckande och tillfredsställande upplevelse för varje individ och företag vi har förmånen att betjäna. Vi är stolta över vårt engagemang för professionalism och innovativt tänkande. Vårt mål är att överträffa förväntningarna och skapa långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda tjänster som inte bara uppfyller, utan överträffar deras förväntningar.

Omgivning

Omgivning/natur:

Vår plats erbjuder en exceptionell fördel med endast en 5 minuters gångpromenad till det förtrollande naturområdet Västra Skogen. Där möts du av en harmonisk blandning av frodig natur och tyst skog, samt tillgång till vattnet, som ger en unik möjlighet till rekreation och avkoppling. När du utforskar det omgivande landskapet kommer du att uppleva den fridfulla atmosfären som naturen har att erbjuda. Det är en plats där du kan låta tankarna vandra bland trädens kronor och uppslukas av det omgivande vattnets lugnande närvaro. För de som uppskattar marina upplevelser ligger Pampas Marina och kajen inom bekvämt räckhåll. Här kan du njuta av vattnets stillhet, skåda båtlivet och låta dig omfamnas av en kustnära atmosfär. Denna unika kombination av naturlig skönhet och närhet till marina faciliteter skapar en enastående miljö för våra kunder och besökare. Vi är stolta över att erbjuda en plats där du inte bara finner exceptionella tjänster utan även en närmiljö som inspirerar till harmoni och fridfullhet.

Företag i närheten:

Vår bilvårdsanläggning har den unika ställningen att vara den enda av sitt slag i närområdet. Tidigare fanns en konkurrerande anläggning i närheten, men av olika skäl har de tvingats avveckla sin verksamhet. Därmed är vi nu den exklusiva leverantören av den högkvalitativa tjänst vi erbjuder till priser som står i en klass för sig, understött av vårt professionella arbete. I närområdet är vi det enda alternativet för kunder som söker den specifika typen av service och den kompetens vi tillhandahåller. Den närmaste konkurrenten finns i Sundbyberg, och en annan alternativt inne i Mall of Scandinavia. Det är värt att notera att våra priser och tjänster är skräddarsydda för att erbjuda våra kunder en överlägsen upplevelse jämfört med andra aktörer. Vi är stolta över att vara det självklara valet för kunder som eftersträvar kvalitet, professionalism och konkurrenskraftiga priser inom bilvårdssektorn.

Parkeringsmöjligheter/garage:

10-13 parkingsplatser ingår i hyran.

Närservice:

Vår plats har den privilegierade positionen av att vara endast en 5 minuters promenad från Huvudsta Centrum, en plats där bekvämlighet och mångfald i serviceutbud förenas. Här finner du allt från Hemköp för dagligvaruinköp till en varierad gastronomisk scen med restauranger och pizzerior som tillgodoser olika smaker och behov. För en mer omfattande shoppingupplevelse, tar det endast 5 minuter med bil till Solna Centrum, som inte bara är betydligt större utan även erbjuder ett brett utbud av butiker och faciliteter. Dessutom når du på maximalt 10 minuters bilresa det prestigefyllda Mall of Scandinavia, en destination känd för sina exklusiva shoppingmöjligheter och kulturella evenemang. Denna närhet till mångfaldig service och shopping möjliggör för våra kunder och besökare att enkelt tillgodose sina behov och önskemål. Vi är stolta över att vara en del av ett område som inte bara erbjuder professionell service, utan även en rik variation av bekvämligheter för att skapa en helhetsupplevelse för våra kunder.

Skyltläge:

Finns möjlighet till att ha två stora skyltar på fasaden. Går även att skylta framför fasaden i form av flaggor, gatuskyltar och även ute på gatan framför stora vägen.

Vägbeskrivning:

Denna förtjusande lokal återfinns i en utmärkt position inom ett eftertraktat bostadsområde och intar ett hörnläge längs Storgatan och Armégatan. Dess strategiska placering gör den endast en kort 5-minuters bilresa från Solna centrum och enbart 5 minuters promenad från Huvudsta centrum tunnelbanestation. För ytterligare bekvämlighet stannar en buss precis utanför på Storgatan, vilket gör lokalen lättillgänglig från olika transportmedel. Denna centralt belägna lokal erbjuder inte bara närhet till affärsdistriktet i Solna utan ger även en smidig och snabb anslutning till kollektivtrafikalternativ för att underlätta resor till och från platsen.

Kommunikationer

Denna förtjusande lokal återfinns i en utmärkt position inom ett eftertraktat bostadsområde och intar ett hörnläge längs Storgatan och Armégatan. Dess strategiska placering gör den endast en kort 5-minuters bilresa från Solna centrum och enbart 5 minuters promenad från Huvudsta centrum tunnelbanestation. För ytterligare bekvämlighet stannar en buss precis utanför på Storgatan, vilket gör lokalen lättillgänglig från olika transportmedel. Denna centralt belägna lokal erbjuder inte bara närhet till affärsdistriktet i Solna utan ger även en smidig och snabb anslutning till kollektivtrafikalternativ för att underlätta resor till och från platsen.
Krysshammarvägen 46