Torggatan 2

smålandsstenar , Smålandsstenar
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

600 000 kr

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

Trevlig restaurang med stor utvecklingspotential.

En verksamhet för matglada, som går med vinst.

Välskött ala-carte restaurang som serverar lunch och har pub verksamhet. Har ca 40 bord inomhus + baren samt ca 8 bord på uteserveringen. Det finns även en pub på nedre plan, som man kan göra om till en privatklubb, ha quizz kvällar eller andra trevliga aktiviteter.

Restaurangen går med vinst och har stor utvecklingspotential.

Läget för lokalerna är det bästa i Smålandsstenar. Restaurangen ligger vid en huvudgata och genomfarts trafik passera restaurangen, goda parkerings möjligheter. Lokalen och köket är välutrustat och anpassat till verksamheten.

Utrustning som medföljer

Samtliga inventarier och maskiner ingår i förvärvet. Inventarierna är i bra skick, och anpassade för driften av verksamheten. Finns inga lån eller leasingavtal.

Säljes på grund av att ägarna har beslutat sig att dra sig tillbaka och tagit beslutet att avyttra denna restaurang.

Övrig information

Övrigt:

Strategiska skäl till förvärv: o Läget Bästa läget vid torget i samhället Smålanstenar.  o Kunder Många stamkunder. Kunderna rör sig i området alla dagar i veckan. Många nya kunder på genomresa stannar också för att äta lunch och fika. o Maskinell utrustning All maskinell utrustning finns på plats för bedriva verksamheten. o Alternativ till ”Starta eget” En mycket bra möjlighet att bli egen företagare. Istället för att starta från början och bygga upp en verksamhet. Varför inte överta en väl inarbetad verksamhet som redan är etablerad och går med vinst. o Tillgång till parkering.

Ekonomi

Pris:

600 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Restaurang & café

Startår:

2009

Torggatan 2