Klackskärsgatan 3

Östhammar
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 947 m²

Pris

28 950 000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Bostad
  • Övrigt

Bostads- och hyreshus i centrla Östhammar

Bostads- och hyreshus i Östhammar bestående av 15 lägenheter och gruppboende i markplan och plan 1. Ett bra förvaltningsobjekt. Denna fastighet är centralt belägen i Östhammar, med allt du kan önska dig inom bekvämt räckhåll. Inom några minuters promenad når du sjötorget med restauranger, den pittoreska gågatan med vackra byggnader och Östhammars busstation, perfekt för pendlare som behöver resa till närliggande orter. För naturälskaren finns också vackra promenadstråk längs sjön i närheten, vilket ger dig möjligheten att ta in den fridfulla atmosfären i staden.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 18 1 947

Ekonomi

Taxeringsvärde:

20 630 000 kr

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Driftskostnad:

690 499 kr/år

Pris:

28 950 000 kr

Hyresintäkter:

2 538 608 kr/år

Teknisk information

Byggnad: 1

Byggnadstyp: Hyreshuslokal

Byggår: 1993

Byggnad: 2

Byggnadstyp: Hyreshusbyggnad

Byggår: 1993

Byggnad: Huvudbyggnad

Byggnadstyp: Hyreshusbyggnad

Byggår: 1993

Beskrivning: Grund: betong, Stomme: betong, Fasad: tegel, Takbeklädnad: falsad plåt. Byggnaden är uppförd med två flyglar som möts i mittendelen där trapphuset finns med hiss och trappor. Entrén är ljus och välkomnande med stenbeläggning och kakel. Byggnaden har totalt 5 våningar med 15 lägenheter och ett gruppboende i bottenplan. Lägenheterna nås via loftgångar och de två översta planen har etagelägenheter med högt i tak. Byggnaden har ett helt källarvåning som inrymmer tvättstuga med 2 tvättmaskiner 1 tumlare 1 torkskåp och 1 mangel, 27 källarförråd, skyddsrum och varmgarage med ramp. Uppvärmning, kylning och ventilation Fjärrvärme Vatten och avloppstyp Kommunalt vatten och avlopp. TV/internet TV: Östhammars stadsnät är installerat i fastigheten, basutbudet ingår i hyran. Internet: Bredband tecknas separat av varje enskild hyresgäst.

Omgivning

Omgivning/natur:

I Östhammar finns ett stort utbud av service. Här finns vårdcentral, tandläkare samt flera butiker, restauranger och allehanda service. Östhammers kommun bjuder på fina omgivningar såsom Gammelhus friluftsområde, Krutuddens festplats, badområden, sport- och fritidshallar samt tennisbanor och golfbana. Det finns även en småbåtshamn och gästhamn.

Kommunikationer

Upplands lokaltrafik linje 811 kör mellan Östhammar-Gimo-Alunda-Uppsala och man kan även åka buss från Östhammar och Hargshamn till Stockholm med SL.
Klackskärsgatan 3