Butik och Chokladtillverkning

Dalarna
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

1 kr

Begärt pris

Bransch

Butik

Beskrivning

  • Butik

Härmed erbjuds ni möjlighet att förvärva ett genuint och lokalt företag i Dalarna med ett starkt varumärke.

Verksamheten består främst av tillverkning av Choklad och butiksförsäljning av kaffe, te och choklad.

Bolaget har en stabil kundkrets och verksamheten bedrivs i hyrda lokaler, med ett bra centralt läge, vilket ger god möjlighet att utveckla verksamhetenen vidare.

100 procent av aktierna säljs.

Vi arbetar med sekretessförbindelse

Övrig information

Övrigt:

Etablerad verksamhet( komplett med tillverknings del och butik och med stora möjligheter till att utveckla verksamheten vidare.

Ekonomi

Omsättning:

1 kr

Utförande

Bransch:

Butik

Verksamhet:

En genuin och lokal butik, som tillverkar handgjorda chokladpraliner och Tryfflar. Butiken har säljer även kaffe och ca 150 olika sorters te, (främst lösvikt). Kunderna är både privat och företagskunder.


Om TACTIC Företagsförmedling Älvdalen

TACTIC Företagsförmedling bildades 1991 och är en av Sveriges ledande företagsmäklarkedjor med kontor från Malmö till Luleå och har huvudkontor i Stockholm. Vi har fn cirka 20 företagsmäklare. Vi arbetar som företagsmäklare och transaktionsrådgivare med hela transaktionskedjan vid försäljningar och köp av företag i intervallet 5 -200 mio samt vid värderingar. Sedan 2019 är vi partnerägda. Från att börja fundera på en företagstransaktion till en genomförd affär är det många steg. Våra mäklare hjälper dig genom hela processen. Du får hjälp med råd, analys och värdering och vi hjälper med dina skattefrågor. Tveka inte att ta kontakt!

TACTIC Företagsförmedling Älvdalen

Box 7

796 21 Älvdalen

Fler annonser från TACTIC Företagsförmedling Älvdalen