Stationsvägen 6

Fjärdhundra tätort , Fjärdhundra
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

210 m²

Pris

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Drömmer du om egen verksamhet, café/restaurang och att servera vilt ? Då är detta stället helt perfekt för dig!  Fastigheten ligger mitt i centrala Fjärdhundra och här finns både styckrum, kylrum, flårum och mottagningsrum. 

Nu erbjuds denna fantastiskt unika fastighet till försäljning med stora möjligheter för den kreativa. Fastigheten har hittills bedrivits med café, restaurang och vilthanteringsanläggning. Det har anordnats flertalet populära pubkvällar som lockat Fjärdhundraborna. Dessa kvällar har varit oerhört uppskattade!

Fastigheten består av en café/restauranglokal med fullt utrustat kök. Två toaletter varav ett med tvättmaskin för arbetskläder och dylikt. Vidare finns kontorsrum/fikarum, källare för förvaring av lagervaror samt café-del med sittplatser till gästerna. Denna del av cafét finns i två etage med en trappa emellan. I cafédelen finns ytterligare en toalett för gäster. 

Utöver café finns på fastigheten också ett garage, styckrum, stort kylrum, flårum och mottagningsrum som är nybyggda och påkostade, samtliga utrustade med separata kylaggregat. Här finns även tillförd fettavskiljare installerad intill byggnaden. Denna avdelningen består av flera delar. Flertalet avancerade inventarier för styckningsverksamheten finns också om detta skulle vara av intresse för nästa ägare.  Det finns möjlighet att i den gamla delen göra både rökrum och korvtillverkning md enkla medel.

Till fastigheten har du en grusad uppfart med plats för gäster till lokalerna.

Med detta centrala läge i Fjärdhundra kan den driftiga starta upp något väldigt uppskattat för invånarna i och runt växande Fjärdhundraland. Tidigare försök till pubkvällar har blivit uppskattat och populärt. Har du driv att starta upp något eget är detta för dig. Här kan du bedriva en verksamhet med restaurang/ café-del och kanske sälja eget viltkött. Här finns möjligheter att skapa sin egen verksamhet och kanske förverkliga sin dröm.

Besök fjardhundraland.se och läs mer om denna levande byggd!

Välkommen till möjligheternas fastighet  mitt i centrala Fjärdhundra!

För vidare info och visning, kontakta mäklaren Helene Molund 0708-833909

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Butik 210
Tomtarea 1 187

Ytbeskrivning

Café/restaurang, kök, lager, diverse utrymmen för kötthantering, garage samt ytterligare utrymmen.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Garage (kall)
Kök/pentry
Kundparkering
Lastkaj
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Restaurang
Skyltfönster
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Taxeringsvärde:

1 187 kr

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Driftskostnad:

62 000 kr/år

Prisinformation:

Kontakta mäklaren för prisidé!

Stationsvägen 6

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vårt syfte är att skapa ett hållbart boendeliv för många människor. I över 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2023 förmedlade vi 20 000 bostäder till ett värde av ca 51 miljarder kronor. Koncernen består i dag av Svensk Fastighetsförmedling, Ordna Bolån och HouseID.

Svensk Fastighetsförmedling

Bolandsgatan 15G

753 23 UPPSALA

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling