Mjölnarevägen 1

Bor , Bor
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

18 000 m²

Pris

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Beskrivning

  • Industritomt

Obebyggd industrifastighet om 17,000 kvm på strategiskt läge i Bor.

Obebyggd industrifastighet om 17,000kvm på strategiskt läge i Bor, mellan Värnamo och Växjö. Fastigheten är under pågående avstyckning.

Detaljplan medger byggnation industriändamål, 7,6 m byggnadshöjd, byggnad får uppföras med det antal våningar som bestämmelserna angående byggnads höjd möjliggöra. El, vatten och avlopp finns vid tomtgräns. Inga kända miljöföroreningar registrerade på Länsstyrelsens EBH-karta då tomten är outnyttjad.

Lagfartsöverlåtelse.

Tillträde enligt överenskommelse.

Övrig information

Byggrätt (m²):

17000

Max utnyttjandegrad:

94,44%

Bekvämligheter

Byggrätt
Inhägnad
Egen infart
Asfalterad

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Prisinformation:

Pris på förfrågan

Omgivning

Kommunikationer

Närhet till Värnamo och Alvesta: Bor ligger mellan två relativt stora orter, Värnamo och Alvesta. Detta kan vara fördelaktigt om din verksamhet är beroende av att nå ut till befolkningen i dessa områden eller om du har samarbetspartners eller kunder i båda städerna. Du har relativt snabb åtkomst till båda städerna och deras resurser. Närhet till Växjö: Även om du nämner Värnamo och Alvesta, ligger Bor också relativt nära Växjö, som är en betydligt större stad. Om du behöver nå en större marknad eller dra nytta av Växjös resurser och arbetskraft, kan Bor fungera som en brygga till den staden. Närhet till stora vägar och järnväg: Bor ligger i närheten av E4 och järnvägen, detta är en stor fördel om din verksamhet är beroende av transport och logistik, eftersom du har enkel tillgång till en viktig transportled.
Mjölnarevägen 1