Salladsgatan 8

Årsta , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

210 m²

Pris

8 000 000

Tillträde

Beskrivning

  • Bostad

Nu finns möjlighet att förvärva en fastighet med studentbostäder i Årstas lummiga villaområde.

Nu finns möjlighet att förvärva en fastighet med studentbostäder i Årstas lummiga villaområde. Byggnaden inrymmer 12 studentrum med tillhörande sällskapsytor såsom kök, loungedel samt toaletter med dusch. Det är mycket modernt boende med kök på vardera våning samt två WC med dusch på varje plan. Från kök och lounge finns utgång till den lummiga trädgården med en altan och plats för utemöbler, grill etc. Det är genomgående mycket fräscha ytskikt med smakfull färgsättning. På gården finns en byggnad med förråd och tvättstuga samt cykelförråd. Det finns goda kommunikationsmöjligheter med cykel, buss och bil. Fastigheten är fullt uthyrd! Säljes i bolagsform. För mer information och visning kontakta mäklaren. Varmt välkommen!

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 12 210
Tomtarea 1 078

Ekonomi

Taxeringsvärde:

4 107 000

Driftskostnad:

73 800 /år

Pris:

8 000 000

Hyresintäkter:

670 800 /år

Teknisk information

Byggnad: Fastighet med studentrum

Byggnadstyp: Övrig

Byggår: 1976

Beskrivning: Undergrund: betongplatta Stomme: trästomme Bjälklag: trä Fasad: träpanel Innertak: skivor Yttertak: betongpannor Byggnaden är i två plan med 12 st studentrum. På nedre botten finns också en gemensamhetsyta med stort kök med en köksö med stolar samt en anslutande loungedel. På övre plan finns också ett mindre kök/pentry . I en byggnad på gården finns förråd samt en välutrustad tvättstuga. Uppvärmning, kylning och ventilation Uppvärmning: fjärrvärme, golvvärme Ventilation: mekanisk frånluft Vatten och avloppstyp Kommunalt vatten och avlopp TV/internet Internet: fiber

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Årsta villaområde med ca 3 km till Uppsala resecentrum och ca 1 km till Årsta centrum. 2 km bort ligger hela Gränbystaden med ett generöst utbud av service.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationsmöjligheter med cykel, buss och bil. Det är ca 100 eter till närmsta busshållplats. Det finns många gång- och cykelvägar både till centrum, Gränbystaden och de yttre områdena Fyrislund och Boländerna. Till E4:an tar du dig på ca 5 minuter med bil.
Salladsgatan 8