SaaS-bolag till salu!

Kalmar
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

Bransch

Tjänsteföretag

Beskrivning

  • Tjänsteföretag

Företag (SaaS-bolag) med egen programvara för byggindustrin söker investerare!

Nytt mjukvarubolag med egenutvecklad programvara och med till hörande mobilapplikation söker nu investerare. Programvaran och tjänsteutbudet är utvecklat och anpassat av branschfolk sedan 2021, som vet vilka krav verkligheten ställer och vad för funktionalitet användaren kräver för effektivitet och lönsamhet i varje projekt. Bolaget står nu inför lansering och söker en ny operativ delägare för att på ett tidigt stadium vara med och bygga ett framgångsrikt bolag från starten. Möjligheterna ser onekligen mycket goda ut, med potentialen och målsättningen att växa kraftigt med god lönsamhet kommande år. Nuvarande ägare har lång erfarenhet från bygg- och entreprenadbranschen med ett brett kontaktnät inom densamma och många kunder.
De söker nu en aktiv delägare, som kan investera och bidra med kompetens inom främst marknadsföring, för att snabbt och med kraft lansera programmet på marknaden.

Utförande

Bransch:

Tjänsteföretag

Startår:

2021

Verksamhet:

FÖRETAG MED AFFÄRS- OCH PROJEKTLEDNINGSSYSTEM FÖR BYGGINDUSTRIN!


Om TACTIC Företagsförmedling

TACTIC Företagsförmedling bildades 1991 och är en av Sveriges ledande företagsmäklarkedjor med kontor från Malmö till Luleå och har huvudkontor i Stockholm. Vi har fn cirka 20 företagsmäklare. Vi arbetar som företagsmäklare och transaktionsrådgivare med hela transaktionskedjan vid försäljningar och köp av företag i intervallet 5 -200 mio samt vid värderingar. Sedan 2019 är vi partnerägda. Från att börja fundera på en företagstransaktion till en genomförd affär är det många steg. Våra mäklare hjälper dig genom hela processen. Du får hjälp med råd, analys och värdering och vi hjälper med dina skattefrågor. Tveka inte att ta kontakt!

TACTIC Företagsförmedling

Tallholmsvägen 295

589 37 Linköping

tactic.se

Fler annonser från TACTIC Företagsförmedling