Söder Mälarstrand 59

Södermalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

440 m²

Pris

9 500 000 kr

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Kontorspråm med kajplats och byggnadslov i Stockholm, utsikt mot Riddarfjärden och Stockholms stadshus .

Mercurion, kontorspråm med tre våningar: huvuddäck, ett övre och ett undre däck.

Huvuddäck:

Stor reception med toalett och städutrymme samt nedgång till nedre däck. Tre kontorsutrymmen, ett för ca 2-4 personer, ett större för ca 10-12 personer samt ett mindre för ca 1-2 personer. Receptionsdelen kan också utnyttjas för ca 4 personer. Längs akter ut ligger kök och loungedel. Totalt 2 toaletter på detta våningsplan. 

Övre däck:

"Skepparhytt"; för ca 2-3 personer. Kontorsutrymme med ingång till kök för ca 2-3 personer. Totalt två toaletter på våningsplanet. Konferensrum med takfönster och utgång till det stora akterdäcket.

Undre däck:

Stort konferensrum med förrådsutrymmen. Korridor med omklädningsrum för dam och herr, båda med dusch och toalett. Ventilations- och tankutrymme. Trappa till loungedel.

Övrig information

Övrigt:

Mercurion har kontrakt med Stockholms hamnar för kajplatsen och bygglov. Mer information om Mercurion kan man hitta här: https://bit.ly/3rIQHeC.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Kontor 2 270
Övrigt 1 170

Ytbeskrivning

Huvuddäck: stor reception med toalett och städutrymme samt nedgång till nedre däck. Tre kontorsutrymmen, ett för ca 2-4 personer, ett större för ca 10-12 personer samt ett mindre för ca 1-2 personer. Receptionsdelen kan också utnyttjas för ca 4 personer. Längs akter ut ligger kök och loungedel. Totalt 2 toaletter på detta våningsplan. Övre däck: "Skepparhytt"; för ca 2-3 personer. Kontorsutrymme med ingång till kök för ca 2-3 personer. Totalt två toaletter på våningsplanet. Konferensrum med takfönster och utgång till det stora akterdäcket. Undre däck: stort konferensrum med förrådsutrymmen. Korridor med omklädningsrum för dam och herr, båda med dusch och toalett. Ventilations- och tankutrymme. Trappa till kök.

Bekvämligheter

Balkong
Dusch
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Reception
Serverrum
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Driftskostnad:

550 000 kr/år

Pris:

9 500 000 kr

Prisinformation:

Reducerat pris! Mercurion säljs via en bolagsöverlåtelse av Marin Event AB som innehar hyreskontraktet med Stockholms hamnar AB och är ägare till det nystartade bolaget Kajplats 18 Södermälarstrand AB, som är registrerad ägare av Mercurion.

Utförande

Planlösning:

Kontorspråm med kajplats och byggnadslov i Stockholm, utsikt mot Riddarfjärden och Stockholms stadshus . Ca. 270 kvm kontorsyta, i två våningar, och ca. 170kvm förråd, toalett/dusch och konferensyta under däck (utan fönster). Stort akterdäck. Se bilder för hur utrymmena är disponerade.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fri utsikt över Riddarfjärden och Stockholms stadshus.

Skyltläge:

Ypperligt läge för skyltning av egen verksamhet

Vägbeskrivning:

Kajplats 18, Södermälarstrand

Söder Mälarstrand 59