Fastigheter i Årjäng

Årjäng
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

2 500 000 kr

Begärt pris

Bransch

Övrigt

Beskrivning

  • Övrigt

Två fastigheter med toppläge i Årjäng, dels en industrifastighet och dels en fastighet med butiker och bostäder. Ägs i aktiebolag.

Två fastigheter med toppläge i Årjäng, dels en industrifastighet med uthyrningsbar area om 5 855 kvm och dels en fastighet med butiker och bostäder, totalt  2 450 kvm. Fastigheterna ägs i, och säljs som, ett aktiebolag.

Industrifastigheten består av fyra huskroppar, varav två huvudbyggnader som ligger parallellt med varandra och en innergård däremellan. I fastigheten finns många olika utrymmen att hyra, vilket nyttjas av både företag och privatpersoner. De två huvudbyggnaderna är isolerade och uppvärmda. Fastigheten har ett attraktivt läge som är lättåtkomligt från alla genomfarter i Årjäng.

Den kommersiella fastigheten inrymmer ett Café, en Sushirestaurang, en vitvaru-butik och en optiker. Ovanpå ena delen av fastigheten finns tre lägenheter; en etta, en tvåa och en trea. Det finns också ett källarutrymme i fastigheten.

Båda fastigheterna värms upp med fjärrvärme och det är kommunalt VA. alla ytor är huvudsakligen uthyrda, och risken för vakanser beräknas som måttlig.

Kontakta företagsmäklare Fredrik Vidhamre för mer ingående information, sedvanlig sekretessförbindelse krävs. Frida Gustafsson, företagsmäklare och registrerad fastighetsmäklare i Länia, bistår i affären. 

Ekonomi

Omsättning:

2 500 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Övrigt

Verksamhet:

Aktiebolag