FÖRLÅNGSKVARN 1:169

Emmaboda , Boda
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 m²

Pris

535 000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
Här ges tillfälle att ta vid lokaler med utrustning och förutsättningar att driva livsmedelsproduktion nära transportsleder och ett stort upptagningsområde. Ändamålsenliga och välhållna utrymmen för hela hanteringen finns här, bara att ta i bruk. För fler bilder och information, ta kontakt med ansvarig mäklare.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Industri 1 400
Tomtarea 755

Ekonomi

Taxeringsvärde:

22 000 kr

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Pris:

535 000 kr

Teknisk information

Byggnad: Livsmedelslokal

Byggnadstyp: Produktionslokal

Beskrivning: Byggnad som uppförts i etapper med källare och råvind. Lokal med inriktning livsmedelshantering där färdiga och ändamålsriktiga utrymmen finns såsom slaktrum, styckrum, kylrum, förpackningsrum, frysrum, förråd samt personalutrymme. Källare inrymmande flertal rum för förvaring samt pannrum Vatten och avloppstyp Kommunalt vatten och avlopp.

Byggnad: Förrådsbyggnad

Byggnadstyp: Övrig

Beskrivning: Enklare bod för förvaring, tidigare skinnbod.

FÖRLÅNGSKVARN 1:169

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vårt syfte är att skapa ett hållbart boendeliv för många människor. I över 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2023 förmedlade vi 20 000 bostäder till ett värde av ca 51 miljarder kronor. Koncernen består i dag av Svensk Fastighetsförmedling, Ordna Bolån och HouseID.

Svensk Fastighetsförmedling

Larmgatan 28

391 32 KALMAR

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling