Mastercare

Ospecifierad ort
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

Bransch

Tillverkande företag

Beskrivning

  • Tillverkande företag

Mastercare "The Swedish Backcare System”

Bolaget Mastercare AB och dess verksamhet är förberett för ett ägarskifte. Inga rörelsefrämmande kostnader är inbyggda i bolaget. Företaget har en god ordning,
där goodwill i varumärket Mastercare, hemsideadressen www.mastercare.se och 
den egen patenterade ”sträckbänken” bedöms sammantaget vara av betydande värden i produktframtagning, design, ritningar, prototyper, verktyg mm.


Mastercare är varumärkesskyddad i princip hela världen och vida erkänt.

Bolaget har fått fler utmärkelser och varit omskrivet i diverse tidningar för sitt fina jobb med den patenterade "sträckbänken" som genom åren visat på goda hälsoresultat för ryggont etc och säljs direkt av bolaget och via distributörer både till privatpersoner men också till Sjukgymnaster, Kiropraktorer mm.  Ett nätverk av distributörer världen över är uppbyggt genom många års arbete. Tillverkningen sker hos etablerad fabrikör i Kina till lågt pris. Systerbolaget i USA SBC Inc som ingår i försäljningen är väletablerat på den amerikanska marknaden.

Bolaget har en god lönsamhet. Eftersom alla stora investeringar är gjorda och man har kapacitet att ta emot fler kunder, distributörer till och ändå behålla samma fasta kostnader och goda kvalitét, finns det goda förutsättningar att öka omsättning och vinst ytterligare genom att exempelvis stärka upp marknadsföring.

För att ta del av hela prospektet Mastercare kontakta endast: Auktoriserad Företagsmäklare Jim Edgren
Länia Företagsförmedling.
jim.edgren@lania.se

Utförande

Bransch:

Tillverkande företag

Startår:

1987