Transportgatan 2

Väla industriområde , Helsingborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

193 m²

Pris

1 890 000 kr

Tillträde

Enlig övk

Beskrivning

  • Kontor
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Varmt välkomna till de moderna och generösa lokalerna i Väla Företagspark.

Varmt välkomna till de moderna och generösa lokalerna i Väla Företagspark. Här finns fina möjligheter att utveckla din verksamhet efter egna önskemål. Med fint skyltläge, bra lokaliserat och en modern utförd verksamhetslokal finns alla förutsättningar att få affärerna att blomstra, oavsett vad du bedriver för verksamhet. Ovanvåningen är extra isolerad och modernt utformad av nuvarande ägare, det stora kontorsutrymmet kan med enkelhet delas av i flera etapper för hela din personal. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information! 
Avgift till föreningen: 5 603 ex moms / månad. 

Allmänt:
Brf Väla Företagspark (559022-8986) äger fastigheten Helsingborg Raspen 2 som består av 21 lokaler med bostadsrätt. Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att i föreningens hus upplåta lägenheter för lokaländamål åt medlemmarna. Bostadsrättsföreningen beskattas på sedvanligt sätt då den inte skattemässigt klassificeras som privatbostadsförening utan utgör ett så kallat oäkta bostadsföretag Fastigheten är fullvärdesförsäkrad med styrelseansvarsförsäkring. Föreningen godkänner endast köpare som bedriver verksamheter enligt detaljplanen. Föreningen accepterar tex inte företag som driver biltvättar. Köparna måste vara momsregistrerade. Samtlig information är inhämtad från ekonomiska planen samt kontrollerad med styrelsen. 

Slutgiltig köpare uppmanas att kontrollera samtlig information innan kontrakt. Avgiftsförändringar I dagsläget råder inga planerade avgiftshöjningar (kontrollerat med föreningen 2020-10-07) 
Juridisk person kan accepteras: Ja 

Övriga utrymmen i föreningen:
I fastigheten finns en gemensam entré med en lågfartshiss upp till plan två och till korridoren som går genom hela byggnaden. Byggnaden ingår inte i någon gemensamhetsanläggning och det finns inga skriftliga servitut.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Industri 1 100
Kontor 1 93
Tomtarea 193

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kundparkering
Lastport
Parkering
Skyltläge
Verkstad
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enlig övk

Pris:

1 890 000 kr

Prisinformation:

Eller högstbjudande

Transportgatan 2