Infanterigatan 12

Östersund , Östersund
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

255 m²

Pris

8 000 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Övrigt
Nu finns chansen! På en mycket attraktiv adress i växande Stadsdel Norr är nu den världskända restaurangbyggnaden till salu. Hit har människor rest långt, bokat månader i förväg för att få en sällan så fin och god matupplevelse - men nu är de tiderna förbi och chansen ges till någon annan att kunna starta sitt eget livsverk! Matsalen har en godkänd kapacitet om 60 sittande gäster, fönster i två väderstreck som sprider mycket ljus. För gäster finns två toaletter varav ena är handikappanpassad. Fastigheten är modern och i ett fint skick med yta 255 kvm samt byggår 2008 och utrustad med b la golvvärme, kyla finns via ventilationssystemet, airconditon. Ett centralt system kyler kylrum, kylskåp, frysrum och frysskåp. Kontakta mäklaren för visning.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Restaurangbyggnad 1 255
Tomtarea 2 749

Ekonomi

Taxeringsvärde:

1 928 000 kr

Driftskostnad:

209 500 kr/år

Pris:

8 000 000 kr

Teknisk information

Byggnad: Restaurangbyggnad

Byggår: 2008

Beskrivning: Hall: Rymlig med plats för avhängning, klinkergolv samt två toaletter varav en handikappanpassad. Matsal: Ljus och fin med fönster i två väderstreck, klinkergolv och godkänt för 60 matgäster. Kök: Rikligt utrustat kök anpassat för Japanska kulinariska maträtter. Separat diskussion om kök skall ingå i köpet eller ej! Nästan samtliga är av märket Electrolux. Flertalet fullstora kylskåp finns utmed serveringsdel till matsalen samt flertalet mindre kylskåp/frysar i köket under arbetsytorna som alla går på centralsystemet (kyla). Ovan friteringen finns en stor ventilation utrustad med skumsläckning. Fettavskiljare. Gasledning till spis finns indraget med utvändigt gasol-skåp (4 st P45). Rymligt diskutrymme med diskmaskin. Beroende på vad den nye ägaren tänker sig starta för verksamhet blir köksutrustningen en fråga för diskussion om den skall ingå eller om den säljs separat. Övriga utrymmen: Soprum, rengöringsrum, teknikutrymme (el och fjärrvärmecentral), tvättmaskin/torktumlare, omklädningsrum med skåp, en toalett och dusch för personal samt en städskrubb. Längs väggen mot det utvändiga soprummet finns ett frysrum, kylrum samt mittemot dem finns ytterligare två stycken förråd. Utvändiga utrymmen: Soprum med kärl (avskilt med stängsel). Uteplats finns på tre sidor av huset med ledbelysning. Tak: Shingel Platta: Gjuten Fönster: 3-Glas Brandskyddsdokumentation finns. Larm. Gjuten platta. Uppvärmning, kylning och ventilation Uppvärmning: Fjärrvärme. (Vattenburen värme i hela huset). Kyla: Finns i hela huset via ventilation - Ventilationen styrs via timer och rörelsedetektor i matsal. Matsalen har rörelsedetektorer/timer. Ventilation: Från och tilluft med återvinning (FTX) Vatten och avloppstyp Kommunalt avlopp. Fastigheten är utrustad med fettavskiljare. Kommunalt vatten (huset är utrustat med ett uv-filter). TV/internet Trådlöst Internet. Fiber finns draget till fastighetsgräns.

Infanterigatan 12

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vårt syfte är att skapa ett hållbart boendeliv för många människor. I över 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2023 förmedlade vi 20 000 bostäder till ett värde av ca 51 miljarder kronor. Koncernen består i dag av Svensk Fastighetsförmedling, Ordna Bolån och HouseID.

Svensk Fastighetsförmedling

Prästgatan 25

831 31 ÖSTERSUND

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling