Gimovägen 6A

Hargshamn , Hargshamn
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

184 m²

Pris

2 500 000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Bostad

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 4 184
Tomtarea 928

Ekonomi

Taxeringsvärde:

1 059 000 kr

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Driftskostnad:

85 350 kr/år

Pris:

2 500 000 kr

Hyresintäkter:

279 912 kr/år

Teknisk information

Byggnad: 1

Byggnadstyp: Hyreshusbyggnad

Byggår: 1929

Byggnad: Gimovägen 6

Byggnadstyp: Hyreshusbyggnad

Byggår: 1922

Renoveringsår: 2021

Beskrivning: Hyresfastighet med fyra lägenheter med separat ingång till varje lägenhet. Fastighet med träfasad i två våningar med två lägenheter i varje plan, källare med förråd till varje lägenhet samt f.d tvättstuga och torkrum som idag står tomma då varje lägenhet har en egen tvättpelare. Grund platta på mark, trästomme, tegeltak. Uppvärmning, kylning och ventilation Uppvärmning via elelement och luftvärmepumpar i varje lägenhet. Pumparna styrs via en app som fastighetsägaren har. Vatten och avloppstyp Kommunalt vatten och avlopp. Radon Ej utförd TV/internet Ej bredband, vanlig TV

Omgivning

Omgivning/natur:

Hargshamn är en tätort i Östhammars kommun, fint belägen vid Galtfjärden. Här består samhället främst av äldre villabebyggelse och en hamn som varit i drift sedan 1600-talet. Hamnen var då exporthamn för stångjärn från Hargs bruk, senare transporterades järnmalm från Dannemora gruva hit. I anslutning till hamnen finns goda möjligheter för härliga fritidsaktiviteter. Här finns småbåtshamn, badplats, campingplats och goda möjligheter till fiske. På försommaren besöks Hargshamn av många fritidsfiskare som kommer för att fiska strömming. Barnvänligt havsbad.

Gimovägen 6A

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vårt syfte är att skapa ett hållbart boendeliv för många människor. I över 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2023 förmedlade vi 20 000 bostäder till ett värde av ca 51 miljarder kronor. Koncernen består i dag av Svensk Fastighetsförmedling, Ordna Bolån och HouseID.

Svensk Fastighetsförmedling

Drottninggatan 8

742 31 Östhammar

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling