Egen nisch i Malmö / 2300

Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

3 800 000 kr

Begärt pris

800 000 kr

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

Egen nisch i Malmö / 2300

Mitt i Malmö, mycket centralt, finns denna verksamhet som hittat sin egen nisch och koncept. Man är ganska ensam i stan med konceptet som kombinerar kvalitativ restaurangverksamhet med det egna man lag till.
En ny ägare kan naturligtvis ändra inriktning efter egna idéer.

Det geografiska, och kommersiella, läget är optimalt beläget i den moderna delen av Malmö där många tjänsteföretag finns och där dessutom många har sina bostäder + max 5 minuter till centralen!

Verksamheten startade upp för några år sedan drivs i moderna lokaler med stor glasfasad ut mot den livligt trafikerade gatan, så exponeringen är maximal.
Inredning och utrustning är även den modern och möbler och inredningsdetaljer är utvalda med omsorg och anpassade för verksamheten.
Kök och serviceavdelningar har modern inredning med maskiner som har stor kapacitet att även hantera större sällskap och catering.
Restaurangen har även möjlighet att hantera sällskap upp till ca 50 som vill sitta avskilt.

Intressenter ombedes via mail ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare Bosse Stibeck, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnas ingen information.
All information till intressenter kommer att beläggas med sekretess.

EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag eller bolag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa, eller sälja, företag och bolag. EUC företagsförmedling hanterar många olika företagstyper för försäljning och förmedling.


Vi bistår med förmedling av alla typer av företag och bolag oberoende av storlek och bransch. Verksamheten har funnits i över 15 år.

 

Bosse Stibeck

Företagsmäklare
Mobil 0735 14 86 22
bs@eucommerce.se

Övrig information

Övrigt:

F A K T A Objekt nr: 2300 Bransch: Restaurang Ort: Malmö Oms: 2 600 000 kr Lokal: 300 kvm Hyra: 40 000 kr Pris: 800 000 kr.

Ekonomi

Antal anställda:

1

Pris:

800 000 kr

Prisinformation:

Kontakta mäklaren för info

Omsättning:

3 800 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Restaurang & café

Startår:

2020

Utrustning som medföljer:

Inkråm, överlåtelse av hyresavtal