Hantverksföretag i Hälsingland

Gävleborg
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

Bransch

Tjänsteföretag

Beskrivning

  • Tjänsteföretag

Hantverksföretag säljes pga. generationsskifte. Företaget har upparbetade kunder och leverantörer. En kreativ person kan utveckla detta företag!

Mindre väletablerat hantverksföretag i Hälsingland (Generationsskifte)
Inredning, design, finsnickeri, konst, glasning, ramning
Företaget har funnits på samma adress sedan början på 2000-talet och är känt för sina professionella arbeten. Man arbetar utifrån kundens behov och specialanpassar lösningarna med kvalitet som ledord. Verksamheten har väl anpassade lokaler och utrustning för verksamheten.
 
Företaget har upparbetade kunder och leverantörer, kunderna är allt från privatpersoner, företag och offentliga inrättningar. Det har inte gjorts några marknadsföringsinsatser på många år och närvaron på sociala medier är i princip obefintlig så det finns goda förutsättningar att öka både omsättning och vinst.
Vi tror att detta fina företag skulle passa en kreativ person/personer som har förmågan att lyssna och förstå kunden samt är lite konstnärlig med känsla för form och färg.

För ytterligare information och företagsbeskrivning vänligen kontakta ansvarig företagsmäklare Björn Mårtensson på TACTIC Företagsförmedling. Vi arbetar med sekretessförbindelse

Övrig information

Övrigt:

Företaget är inarbetat och välrenommerat och har god utvecklingspotential för rätt köpare.

Ekonomi

Prisinformation:

Prata med företagsmäklaren

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Tjänsteföretag

Utrustning som medföljer:

Samtlig utrustning, maskiner och verktyg i rörelsen ingår i försäljningen

Verksamhet:

Mindre väletablerat hantverksföretag i Hälsingland (Generationsskifte) Inredning, design, finsnickeri, konst, glasning, ramning Företaget har funnits på samma adress sedan början på 2000-talet och är känt för sina professionella arbeten. Man arbetar utifrån kundens behov och specialanpassar lösningarna med kvalitet som ledord. Verksamheten har väl anpassade lokaler och utrustning för verksamheten. Vi tror att detta fina företag skulle passa en kreativ person/personer som har förmågan att lyssna och förstå kunden samt är lite konstnärlig med känsla för form och färg. För ytterligare information och företagsbeskrivning vänligen kontakta ansvarig företagsmäklare Björn Mårtensson på TACTIC Företagsförmedling. Vi arbetar med sekretessförbindelse

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Efter gatan. Större allmän parkering i närheten.

Närservice:

Ja

Skyltläge:

Ja

Kommunikationer

Goda

Om TACTIC Företagsförmedling Hälsingland/Gästrikland

TACTIC Företagsförmedling bildades 1991 och är en av Sveriges ledande företagsmäklarkedjor med kontor från Malmö till Luleå och har huvudkontor i Stockholm. Vi har fn cirka 20 företagsmäklare. Vi arbetar som företagsmäklare och transaktionsrådgivare med hela transaktionskedjan vid försäljningar och köp av företag i intervallet 5 -200 mio samt vid värderingar. Sedan 2019 är vi partnerägda. Från att börja fundera på en företagstransaktion till en genomförd affär är det många steg. Våra mäklare hjälper dig genom hela processen. Du får hjälp med råd, analys och värdering och vi hjälper med dina skattefrågor. Tveka inte att ta kontakt!

TACTIC Företagsförmedling Hälsingland/Gästrikland

Grånäs 122

828 91 Edsbyn

www.tactic.se

Fler annonser från TACTIC Företagsförmedling Hälsingland/Gästrikland