Allégatan 4

Perstorp
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 081 m²

Pris

9 000 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Bostad

Här erbjuds en lättförvaltad, fullt uthyrd fastighet på bästa läget i Perstorp! 1 081 kvm fördelat på 677 kvm lokaler, 393 kvm bostäder och 11 kvm övr

Fastighetens uthyrningsbara yta är fördelad på tre stycken lokaler och fyra lägenheter. Fastigheten har löpande underhållits och senaste 10 åren genomgått flera renoveringar och investeringar. Bland annat badrumsrenoveringar i två lägenheter, nya ytterdörrar och fönsterbyten. Lägenheterna på andra våningen har god standard, är nära service och kommunikationer och är därför efterfrågade. Samtliga bostäder är uthyrda, en lokal nyligen utökad och anpassad och den andra lokalen är nyligen uthyrd till bankverksamhet. Lokalerna på markplan har mycket centralt läge mitt på torget med handel, service och torgliv. Stora skyltfönster ut mot torget och lättillgängligt läge för kunder och besökare.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 4 393
Kontor 2 688
Tomtarea 902

Ekonomi

Pris:

9 000 000 kr

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lönnen 18

Teknisk information

Byggnad: 1

Byggår: 1980

Byggnad: 2

Byggår: 1980

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger på torget, mitt i centrala Perstorp. Här finns direkt närhet till service och handel inom 100 m. Området består främst av bostäder och är därför en lugn och familjär plats

Närservice:

Torget är en naturlig samlingsplats med torghandel, sällskapsytor och säsongsbetonad marknadshandel.

Kommunikationer

Perstorp station ligger en kort promenad på 200 meter där både buss och tåg erbjudes. Fastigheten har ett lättillgängligt läge med goda parkeringsmöjligheter i närheten.
Allégatan 4

Om Relier Syd AB

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier Syd AB

Gråbrödersgatan 2

211 21 MALMÖ

www.relier.se

Fler annonser från Relier Syd AB